Foliebøffer Foliebøffer
Foliebøffer
4 pers.
4 engelske eller entrecôte
1 tsk salt
peber
30g smør (Skal være blødt)
1 tsk reven citronskal
1 fed presset hvidløg
1-2 spsk hakket persille
2 tomater
Bøfferne vendes 1 min. på hver side på en varm tør pande.
Bøfferne tages af panden og drysses med salt og peber. Smør, citronskal, hvidløg og persille røres sammen.
Tomaterne skæres i skiver.
Bøfferne lægges på hver sit stykke alufolie.
Tomatskiverne og smørret fordeles oven på bøfferne. Folien lukkes og bøfferne lægges på en plade.
Steges færdige i ovnen 5-7 min. ved 225 grader, afhængig af bøffernes tykkelse.
Bøfferne serveres i pakkerne og den dannede sky spises til.
Tilbehør.
En god fin hakket salat.
apr 2008
Følger: 90 Følgere: 84 Katte: 9 Emner: 81 Svar: 7.349
dec 2008
Følger: 10 Følgere: 7 Katte: 1 Emner: 14 Svar: 77
apr 2008
Følger: 90 Følgere: 84 Katte: 9 Emner: 81 Svar: 7.349
feb 2009
Følger: 35 Følgere: 33 Katte: 2 Emner: 23 Svar: 1.389
Foliebøffer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside