Jordbær og yoghurtis Jordbær og yoghurtis
Ingredienser: 500 g jordbær
4 1/4 dl yoghurt
3/4 dl piskefløde
175 g flormelis
½ stang polynesisk vanille eller 1 hel alm.
citronsaft
Opskrift:
Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren. Gør jordbærrene i stand. Frys dem. Kom frosne bær i en blender med vanillestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citron-saft. Blend til en tungtflydende masse. Smag til med citronsaft og måske flormelis. Kom straks i jordbær-yoghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer. Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind. Er isen blev gennemfrossen stilles den 1/2-1 time i køleskabet før serveringen.
okt 2009
Følger: 53 Følgere: 50 Katte: 1 Emner: 88 Svar: 1.833
Men det er rigtig lækkert!
Jordbær og yoghurtis
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside