Chokolade is (NEMT) Chokolade is (NEMT)
Ingredienser til ca. 4 prs.
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g. flormelis
200 g. mørk chokolade (evt. med appelsinsmag)
4 dl. piskefløde (man må jo selv lige regne på det hvis man skal bruge en helt litter)
Opskrift:
Æggeblommerne piskes cremede med flormelis.
Chokoladen smeltes over vandbad og røres i.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Isen fryses i ca. 6 timer.
(man kan putte lidt store chokoladestykker i også)
jun 2008
Følger: 14 Følgere: 13 Katte: 4 Emner: 22 Svar: 193
tusind tak smiler )
okt 2009
Følger: 53 Følgere: 50 Katte: 1 Emner: 88 Svar: 1.833
feb 2009
Følger: 35 Følgere: 33 Katte: 2 Emner: 23 Svar: 1.389
Chokolade is (NEMT)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside