Mørbrad i fad med ris (NEMT) Mørbrad i fad med ris (NEMT)
Indgredienser til antal pers. 2 pers i 2 dage el. 4 pers i 1 dag
1 svinemørbrad ca. 600 gr.
2 røde peber
2 løg
½ liter madlavningsfløde
2 ds. flåede tomater
1 ds. tomatpure
1 ds Majs
Salt & Peber
Beskrivelse
0) tænd ovnen på 200* varmluft
1) Løg og rød peber skæres i tern og brunes på panden
2) Bland ½ l. m.fløde, majs, tomatpure, 2 ds flåede tomater og rød peber & løg og rør rundt
3) Fjern pus og sener fra mørbrade og skær den i bøffer på ca. 1½-2 cm.
4) Mørbrads bøfferne brunes på hver side (salt &peber efter behov)
5) læg mørbrads bøfferne i et ildfast fad
6) Hæld saucen over bøfferne , pynt evt med overskyden rødpeber
7) stilles i ovnen i 1 time
Tilbehør : Ris, Brød og Grøn salat
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Mørbrad i fad med ris (NEMT)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside