{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.292 visninger | Oprettet:

Kartofel mousakka (NEMT) {{forumTopicSubject}}

Indgredienser til antal pers. Ca. til 4 personer.
1 pose kartofelskiver
1/4 L Mornay sauce (mild oste sause kan også bruges)
Ca. 400g oksekød
1 dåse flåede/hakkedetomater evt. 2 spsk tomatpurè
ca 1dl vand
1 spsk hakket origano
evt. 1 spsk hakket persille
Frisk kvernet peber

Beskrivelse
tænd ovnen på 200 grader / varmluft 180 grader.
Svits kødet i en gryde, tilsæt derefter tomat, vand og (evt. persille) smag til med kryderier.
OBS:kødsovsen må ikke været for tyk da den skal i ovnen. så kan retten blive tør.

Smør' et oven/ildfastfad.
Hæld lidt Mornay saucen i fadet så det dækker bunden. Læg derefter et lag kartofler og læg skiftevis kødsovs og kartofler lag på lag. læg et lag kødsovs øverst og slut af med resten af Marnay saucen i toppen.
Sæt fadet i oven til det er gyldenbrun -Ca. 4o min.

Noter
Tilbehør: brød og salat -hvisløgsbrød er godt.

Du kan også lægge tynde skiver auberginer istæder for kartofler, eller evt. begge dele.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kartofel mousakka (NEMT)
Kommentér på:
Kartofel mousakka (NEMT)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce