Cappuccinokage Cappuccinokage
(6-8 personer)
<b>Bund:
</b>175 g smør el. margarine
175 g farin
3 æg (gerne små)
210 g mel
1 tsk bagepulver
¾ dl kold kaffe
50 g grofthakkede valnødder
ca. 2 spsk stærk, kold kaffe (tilsat lidt sukker)
<b>Creme:
</b>250 g mascarpone (stuetemperatur)
250 g græsk yoghurt
100 g flormelis
3 spsk farin
1 tsk pulverkaffe
<b>Drys:
</b>Kakao- eller cappuccinopulver
<b>Bund:</b> Rør smør og farin blødt og tilsæt æggene et ad gangen. Bland melet med bagepulver og rør det sammen med æggemassen. Rør til sidst kaffen og valnødderne i dejen. Fordel den i en smurt springform og bag kagen i ca. 35 min. ved 180°. Tag kagen ud og køl den af i formen. Når kagen er helt kold, flækkes den i to bunde, der dryppes med lidt kaffe.
<b>Creme:</b>, så det danner en luftig creme. Fordel ca. ¾ af cremen mellem bundene og smør resten af cremen ud på den øverste bund (nu toppen af kagen). Drys kagen med lidt kakao- eller cappuccinopulver til sidst. Opbevar kagen køligt.
mar 2008
Følger: 184 Følgere: 181 Katte: 9 Emner: 19 Svar: 4.991
Cappuccinokage
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside