1.252 visninger
|
Oprettet:
Aftensmad med kylling {{forumTopicSubject}}
Har I ikke nogle forslag til noget lækkert hvori der indgår kylling?
Min kæreste gider nemlig ikke at det bare er en kyllingefilet eller -lår med et eller andet tilbehør..
Og jeg ELSKER virkelig bare kylling, så er vildt træt af at vi stort set aldrig får det...
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Regnen har silet ned siden i går..
Og iflg. DMI skal det fortsætte den næste uges tid !
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
Hmm . jeg tænker lige
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Det er planen at vi skal have tag over terrassen, der skal bare lige være penge til at få det lavet
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Og så et eller andet grønsagsmix til, som lige er svitses let på panden!
Har desværre ingen wok, men jeg har da en sauter pande
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
jun 2011
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 2 Emner: 41 Svar: 831
mmmmmmmh !
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
En wok i sig selv er jo en gryde..
Og så er der div. wokmix / wokgrøntsager
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
aug 2009
Følger: 15 Følgere: 14 Katte: 1 Emner: 253 Svar: 2.211
jun 2011
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 2 Emner: 41 Svar: 831
og så skal du lave en blanding af hytteost, mozzeralla og æg og komme på i små klatter i hvert lag!
LÆKKERT!!!!
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Resultatet bliver ski nok det samme ;-D
Maria Cecilie.. Det må jeg da lige prøve en gang..
jun 2011
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 2 Emner: 41 Svar: 831
og giver en rigtig lækker konsistens ..
feb 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 18 Svar: 1.347
Og det bliver en hvidløgs kyllling ,
Den hele kylling får en gang peber og salt og så bliver fyldt med 40 fede hvidløg , der til en lækker spelt salat og flute
Det smager himmelsk .
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Det var ellers ikke så lidt da
apr 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Katte: 3 Emner: 43 Svar: 213
feb 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 18 Svar: 1.347
De er jo hele , som man kan pilles ud og spise ved siden af ,
Kyllingen kommer ikke til at smager helt vild af hvidløg men får en god smag af hvidløg og kylling.
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Det smager nemlig rigtig lækkert!
Heidi.. Ja, sådan en gang hvidløg der er stegt godt mør sammen med kød er nu rigtig lækkert..
Jeg kan spise mange på den måde
apr 2011
Følger: 24 Følgere: 21 Katte: 2 Emner: 42 Svar: 2.770
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
Så er det super sundt. Godt nok kommer der fedt i (fløde), men man kan altid tage en lettere fløde og så er der så mange kryderier så det sætter forbrændingen godt igang.
Den er ikke SÅ stærk, men godt krydret.
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
Det vil jeg også overveje at prøve af!
apr 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Katte: 3 Emner: 43 Svar: 213
jun 2011
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 2 Emner: 41 Svar: 831
jul 2009
Følger: 5 Følgere: 7 Katte: 2 Emner: 59 Svar: 667
Så KUNNE det jo være at han godt gad en filet eller 2
apr 2011
Følger: 24 Følgere: 21 Katte: 2 Emner: 42 Svar: 2.770
Er der egentlig en gruppe med udveksling af forskellige opskrifter og retter osv?
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
www.kattegalleri.dk/grupper/madopskriftgruppen
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
Det er det marinerede kød som skal steges på en pande, og så skal man lige blende en gang hakkede tomater fra dåse, svitse hvidløg og chili på en pande, komme tomat og fløde ved. Når det koger, skal det simre i ca. 20 min så det bliver cremet, og så hælder man kyllingekødet ved, giver det 2 min, og så kan man servere.
Jeg kan sætte hele opskriften ind senere.
Jeg laver MEGET tit kyllingeretter, da jeg kunne spise det 7 dage om ugen, og da min kæreste er træt af kylling, må man jo være opfindsom.
jul 2009
Følger: 5 Følgere: 7 Katte: 2 Emner: 59 Svar: 667
Du tager en hel kylling og krydre med salt og pepper, og så hælder du lige en halv dåse øl i måsen på den
Resten af dåsen bliver sat OP i måsen på den, og så stiller du den ud på grillen... så dåsen fungere som kyllin-stativ... en lille times tid, og MUMS, så er der mad!
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
<b>DK MISLING .</b> : Du må MEGET GERNE lægge opskriften ind når du får tid
jun 2011
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 2 Emner: 41 Svar: 831
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
apr 2011
Følger: 24 Følgere: 21 Katte: 2 Emner: 42 Svar: 2.770
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
Altså hele kyllingelår som er rensede.
På en pande steger man 1 bk bacon, (man kan hælde bacon i ovnfast fad og hælde fedtet fra) ellers steger man bare champion, løg, evt hvidløg oveni bacon, når det hele er svitses, hælder man 1 ds hakkede tomater ved og ½ L. fløde. Det skal lige op og koge. Smag til med salt og peber og krydr godt med paprika. HUSK, at der er rigeligt med salt i baconen og smgen kommer først rigtig frem når det har været i ovnen det hele.
Hæld saucen op i et stort ildfastfad og læg kyllingelårene ovenpå saucen så godt man nu kan. Krydr skindet med lidt groft salt og paprika, sæt i ovnen i en time på 200 grader. Server ris til.
Man kan smage saucen til når den er på panden med lidt tomatpure, hvis man vil have en mere intens tomatsmag, ligesom der kan svitses lidt chili med.
Dette skal altså ikke erstatte et af de sunde måltider, for det er det bestemt ikke, men der er da sikkert mange ting som er langt værre.
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Katte: 1 Emner: 5 Svar: 57
Men ellers kylling i brun sovs er også godt. Kog en hel kylling og pil den ned i en god gang brun sovs. Spises med kartofler til. Rigtig nemt, og smager rigtig godt og snasket
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.146
okt 2007
Følger: 16 Følgere: 15 Katte: 3 Emner: 135 Svar: 1.764
en hel kylling brunes af og der proppes frisk citron og hvidløg op i måsen på den. Den ligger du i et ovnfast fad hvori du har lagt kartoffelbåde og citronskiver, olie salt og peber og måske lidt fed hvidløg. Ind i ovnen i ca 40 minutter på 200 grader og så har du en dejlig frisk kylling, med syrlige kartiofler
eller chorizo-kylling. Der bruner du den også af. så lægger du den i ovnfast fad med kartoffelbåde, og andet grønt, derefter kommer du godt med chorizopølse i skiver henover kyllingen. Gør et stykke bagepapir vådt og skub det ned omkring kartofler og kylling så det slutter tæt, og så ind i ovnen ligessom den ovenfor. Det hele får en lækker chilioliesmag og kartaflerne bliver sprøde og skønne.
eller er der jo altid gammeldaws grydestegt kylling
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
Jeg har doblet opskriften op, for så passer de fleste ingredienser på hvad der er i normale pakker/dåser, osv. Og så holder det lige omkring til to dage +-.
8 kyllingebrystfileter
salt og peber
(evt korianderblade til pynt)
røde chili, udkernet skåret i ringe til pynt.
Marinade:
500 g yoghurt naturel (jeg bruger en græsk yoghurt som er på 0,2 % fedt)
2 spsk citronsaft
4 tsk spidskommen
4 tsk cayennepeber
2 tsk stødt kanel
4 tsk friskkværnet peber
2 tsk ingefær, fintrevet
sauce:
2 spsk smør (jeg bruger bare olie)
2 knust fed hvidløg
2 røde chili, finthakkede uden kerner
4 tsk spidskommen
6 tsk paprika
400 g hakkede dåsetomater (1 ds)
4 spsk tomatpure
4 dl piskefløde
Marinade:
Bland yoghurt, citronsaft, spidskommen, kanel, cayennepeber, sort peber og ingefær sammen, og drys med salt. Kyllingen skæres i mundrette stykker og røres i. Det hele dækkes til og sættes i køleskabet 4-6 timer eller natten over
(jeg laver det normalt aftnen inden, når jeg alligevel laver mad, eller når jeg skal bruge det)
Steg kyllingestykkerne på en pande, eller gril dem på metalspyd.
De skal stadig være rosa inden i, når de er færdige. (de skal koge videre med saucen nemlig)
Sauce:
Smelt smørret på en stor pande over middelvarme. Sauter hvidløg og chili i ca. 1 minut. Tilsæt spidskommen og paprika, krydr godt.
Purer dåsetomaterne i en blender indtil massen er helt glat. kom dem så på panden sammen med fløden. Lad det simre over lav varme ca. 20 min. indtil fløden er helt cremet og tyk.
Kom kyllingestykkerne på panden og lad det simre indtil de er gennemkogte. Server i en skål og pynt med koriander og chili hvis det bruges. Serveres med varme naan brød eller dampede basmatiris.
apr 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Katte: 3 Emner: 43 Svar: 213
nov 2007
Følger: 23 Følgere: 22 Katte: 6 Emner: 7 Svar: 1.524
Aftensmad med kylling