{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
869 visninger | Oprettet:

Ann N
Ann N
Tilmeldt:
25. apr 2010
Følger: 1 Emner: 7 Svar: 31

Sammensætning af katte {{forumTopicSubject}}

Hej.

Vi har besluttet at købe en lejeven til vores egen kat på 16 uger. (haft hende i 2 uger) Den kat vi skal hente er 14 uger og er en han kat.

Vi er meget spændte på om de kan med hinanden osv, og ville også hører om der er nogle smarte tricks man kan gøre så man gør det nemmere for dem så de ikke bare bliver bange??

På forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sammensætning af katte
  • Ann N
    Ann N Tilmeldt:
    apr 2010

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 31
    #1   7. jun 2010 Okay, så der er ikke noget specielt man kan gøre?

  • #2   7. jun 2010 Det kan kræve meget lang tid at sammenføre katte.
    Trip er vores gamle kat og Fifi den nye:
    I starten havde vi Fifi inde på ét værelse for derefter at bytte rundt på dem så Trip kunne gå rundt og lugte lidt til de steder Fifi havde været og sådan blev vi ved et stykke tid men hvor Trip hovedsageligt havde adgang til hele huset (udover det enkelte værelse hvor Fifi befandt sig).
    Efter et stykke tid prøvede vi at stille Fifi i transportkasse som vi satte på sofabordet og så lod vi Trip rende rundt så han kunne snige sig ind på hende og se hende an. Grunden til at hun er i transportkasse er så han bestemer afstanden mellem dem og grunden til at hun er på sofabordet er så de ikke stiger hinanden direkte i øjnene (det skulle vidst hjælpe lidt)..
    Det sidst nævnte trick hjalp utrolig meget og vi kunne derefte sætte Fifi fri uden problemer. Vi havde dog Fifi inde på værelset om natten indtil vi følte at de kunne sammen.

    Håber det hjalp en smule


  • #3   7. jun 2010 Ah ok - Trip var 1½ år og havde boet hos os siden han var 12 uger. Var vidst lidt for hurtigt til at svare, opfattede ikke at jeres kat er killing smiley

  • Ann N
    Ann N Tilmeldt:
    apr 2010

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 31
    #4   7. jun 2010 Natacha: Så det burde ikke være noget problem når de er så små? =)
    Og tak for svarene


  • #5   7. jun 2010 Jeg har ingen erfaring med sammenføring af killinger, kun de to katte jeg nævnte før men har læst mange steder, som Ulla også nævner, er der ikke burde være store problemer i sådanne tilfælde smiley

    Uanset hvad så burde du holde øje med dem, ikke fordi de måske angriber hinanden men fordi det simpelthen er SÅ nuttet når/hvis de begynder at rengøre hinanden :')


Kommentér på:
Sammensætning af katte

Annonce