{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
896 visninger | Oprettet:

Præsentationsrunde! {{forumTopicSubject}}

Hejsa.
Jeg hedder Tanja, er 22 år gammel og har altid haft kat, men pga. min mors og lillebrors allergi har det altid været udegående huskatte. Men nu hvor jeg er flyttet for mig selv er jeg på jagt efter kat(te) til mig selv.

Efter længere tids søgen og læsning, faldt jeg for burmeseren og da jeg så dem live på udstilling var jeg helt sikker! Burmeser skal det være!
Så jeg er på killingejagt og har faktisk allerede fundet en, som jeg selvfølgelig opretter herinde når jeg får hende hjem. Hvis alt går vel, så er hun klar til at flytte fra mor sidst i januar. Det er en brun hunkilling.
Derudover leder jeg efter selskab til bette musen. Nu er SU jo ikke lige at råbe hurra for, men jeg håber på at finde den rette i form af en avlskat der af en eller anden grund sættes ud. Naturligvis også burmeser smiley

Jeg er meget interesseret i udstilling, og når jeg får bettemissen hjem, kan I godt forvente at møde os derude smiley

Ja som I nok kan læse jer til, så er jeg, indenfor burmesere, rimelig grøn, men er altid åben overfor råd og vejledning og håber da at nogle af de mere erfarne burmeserejere kan give et behjælpeligt råd med på vejen engang imellem.

Mvh. Tanja.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Præsentationsrunde!
  • #1   16. dec 2008 Hejsa og tak for invitationen.

    Jeg har stort set haft katte gennem hele mit liv og flere forskellige racer. Min første var huskat og så kom gammeldags siameser, abyssiner, flere huskatte, burmeser, maine coon og nu er det kun burmesere jeg har.

    Jeg interesserer mig hverken for avl eller udstillinger og har udelukkende mine 5 kastrat-drenge som kæledyr. Baloo, brun på 4 - Coco, chokolade på 3 - Lillemand, chokolade på2 -Bastian, chokolade på 1 og Whisky, blå også på 1 (ham og Bastian er kuldsøskende).

    Jeg elsker burmeserens sind og deres meget sociale adfærd både til hinanden og til os mennesker, det eneste minus der er ved racen er at det desværre (efter amerikanske undersøgelser) ser ud til at de har større tendens til at udvikle sukkersyge end mange andre racer. Jeg har selv mistet min første burmeser på den konto og derfor gælder det om at være ekstra obs. på om kattene begynder at drikke mere end de plejer, om de taber sig osv.

    Desuden har jeg medvirket i en undersøgelse omkring burmesere og sukkersyge som 2 dyrlægestudenter lavede.


  • #2   16. dec 2008 Dejligt at høre "navnesøster" jo mere viden de kan få omkring sygdommen desto bedre, så man forhåbentlig kan finde ud af hvad årsagen er og måske avle det væk igen.

  • #3   17. dec 2008 Skønt at have jer med!
    Havde godt læst det med sukkersyge, og det er jo kanon træls for sådan en dejlig race! Håber også vi kan få det udryddet...


  • #4   4. jan 2009 Hej alle

    Tak for inv til dette burmeser-forum.
    Jeg hedder Christina, min stamnavn er Catell. Det er de 3 første bokstaver i min kæreste Kristian og voresførste kattes navne. Catelina og Elliot (som desværre blev syg og måtte aflives julen 2007).

    Lige pt. har vi 3 stks burmeser, hvor 1 er fra vores første kuld i sommeren 2008. Og 1 stks cornish rex.

    Vi har lagt det med opdræt lidt på hylden for de næste par år. Så vi har vores dejlige sofa-løver. Hvor 2 kommer på udstilling af og til.

    Knus Christina og burmeser og krølle banden smiley


  • #5   8. jan 2009 Hej til alle.

    Tak for invitationen til dette forum.
    Jeg hedder Inge D. og har haft burmesere i mange år snart. Jeg har dem kun som kælekatte og alle har været kastreret eller steriliseret. Så udstilling og avl er ikke lige mig. Jeg har endvidere haft 2 siamesere, abyssiner, alm. huskat og Maine Coon.

    Lige nu har jeg Misti, en sølvfarvet dreng på snart 4 år og Bianca, brun pige på 4 år. De er uadskillige og har det rigtig godt sammen.

    Selv er jeg efterhånden en ældre "oige" på 67 (alder er jo kun et tal) og en af mine store interesser er forskellige slags håndarbejde samt at lave kort i pergamano.


  • #6   8. jan 2009 Velkommen til alle! Håber vi kan få en lille smule gang i gruppen for det er ikke ligefrem fordi forummet summer af aktivitet! smiley

Kommentér på:
Præsentationsrunde!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce