{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
719 visninger | Oprettet:

Skal have kat. {{forumTopicSubject}}

I morgen eftermiddag skal min kæreste og jeg ned og kigge på en 4 årig Burmeser hankat (kastreret). Er spændt på om han er katten for os! :o) Så kryds jeres fingre.
Jeg har altid haft dyr, men har her til sommer været uden dyr i 2 år - og nu holder det altså ikke mere. Savner det simpelthen så meget. Og efter mange overvejelser mellem kat og hund, er vi kommet frem til at en kat vil passe bedst i vores liv som det er nu og de næste mange år nok. Men da vi ikke er interesseret i at have to killinger, og er blevet frarrådet at kun have én killing alene som indekat, har vi ledt efter en kat af genbrugsguld som helst vil være indekat. Og af hvad jeg indtil videre har hørt om ham vi skal ned og kigge på i morgen, så tror jeg det kan være ham vi leder efter ;o)
Jeg er i hvert fald meget spændt!

Skulle det være KATTEN for os, vil han flytte hjem til os i juni måned først - da vi får læseferie der og derfor har lidt bedre tid til at han kan nå at falde til.

Har allerede kigget samtlige netbutikker igennem efter kattetilbehør - og indtil videre har jeg fundet det jeg skal bruge på kattespecialisten.dk, til gode priser også, men tror også lige jeg vil smutte en tur forbi de lokale dyrhandlere og se hvad de har af spændende ting, inden jeg bestiller den indkøbskurv som bare står og venter på kattespecialisten.dk ;o)

Det bliver så dejligt at få liv i huset igen!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skal have kat.
  • #1   15. maj 2010 Hvis han er vant til at være ene- og indekat, og trives med det, så synes jeg han er et godt valg.
    Jeg håber kemien passer.


  • Lene R
    Lene R Tilmeldt:
    maj 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #2   15. maj 2010 Du kan også prøve; www,avifauna.dk

    Der har jeg fundet de ting jeg skal have fat i til min kommende kat.


  • #3   15. maj 2010 Denne side er også rigtig god: www.vildkat.dk

  • #4   16. maj 2010 Ja indtil videre lyder han nemlig til at passe rigtig godt :o) Så det er jo lige det med kemien, men det ser vi nok senere i dag.

    Og tak, Avifauna har jeg da ikke været forbi! Ö Det er en fejl, der må jeg altså også lige ind og kigge. Tak for linket smiley

    Vildkat har jeg også kigget på, og har også denne side i tankerne hvis Charlie i dag, ikke er den rette kat :o)


  • #5   16. maj 2010 Mhh, synes det er noget underligt, at hvis man køber en enkelt kat, så vil der kunne opstå problemer med det, hvis den er lejlighedskat - men det er måske kun fordi jeg har helt fine oplevelser med det hvor ingen af de katte jeg kender har haft et problem med det.

    Jeg vil helt sikkert anbefale zooplus.com
    Engelsk hjemmeside hvor du kan købe ALT til katten, men bare lige EN DEL billigere end i danske butikker/onlinesider og så endda inkl transport til døren - det er genialt.
    Og så har de altså også mange flere spændende ting til katten, end hvad jeg har set normalt i DK (:

    Jeg krydser fingre for jer. Held og lykke med katten (:


Kommentér på:
Skal have kat.

Annonce