{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.052 visninger | Oprettet:

De vil lukke Bæklund!!! {{forumTopicSubject}}

De vil lukke vores Kattehjem den 1 november 2008 , så fundne katte/killinger fremover skal transporteres til Ålborg.

Kattens Værn mener, at Aalborg sagtens kan dække hele det nordjyske område. De nærmeste internater ligger i Randers og i Herning.

/> Hjørring modtog sidste år over 300 katte til formidling. Er det realistisk at tro at Ålborg fremover kan modtage så mange ekstra katte?

Det ved vi de ikke kan!

Vi modtager hvert år, specielt sommer, hjemløse katte/killinger fra hele Nordjylland. En del af disse katte er afvist i Ålborg pga. pladsmangel. Fremover vil det eneste alternativ være aflivning af disse katte/killinger.

Kattehjemmet Bæklund i Hjørring har kunder fra en stor del af Jylland. Forklaringen er bl.a. at personale/frivillige yder en massiv indsats for at finde nye gode hjem til kattene via annoncering på deres fremragende hjemmeside, og at personalet/frivillige er engagerede og imødekommende.

Kattehjemmet Bæklund har ry for at være et godt og velfungerende kattehjem med åbent 365 dage om året, hvilket giver folk mulighed for at vælge deres nye kat når hele familien har fri.

Lad os vise Kattens Værn, at vi mener de begår en kæmpefejl!

Skriv under og vær med til at bevare Kattehjemmet Bæklund, så de hjemløse katte også fremover kan få en ekstra chance for en ny tilværelse.

På forhånd tak

Der er sat en hjemmeside op www.kat.underskrifter.dk
Send gerne et link til alle jeres venner eller gå under "læs hele teksten" nede i højre hjørne og udskrive en seddel som kan bruges til at skrive under på - så vi kan få rigtig mange underskrifter og bevare bæklund.



(link fjernet)




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  De vil lukke Bæklund!!!
Kommentér på:
De vil lukke Bæklund!!!

Annonce