{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
748 visninger | Oprettet:

Killinger 3 uger.. {{forumTopicSubject}}

hej alle sammen ...

vores killinger er nu 3 uger, og begynder at få masser af energi og slås.. De Ligger normalt i en stor fødekasse, men nu vil moderen have dem et andet sted..

De ligger nu et meget mere frit sted i et hjørne bag sofaerne, De har mulighed for at løbe rundt i hele lejligheden, hvis de vil.. Er det en god ide?

Problemet er at moderen ikke vil have de ligger i kassen mere, fordi de så ikk rigtigt kan komme ud selv..

Moderen løber også ude, så den er ikke sammen med killingerne hele tiden..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killinger 3 uger..
  • #1   7. jun 2008 Når de er så små vil jeg anbefale dig at begrænse dem, ved at lave en form for kravlegård til dem.



  • #2   7. jun 2008 Hejsa...jeg ved godt at nogle mødre "forlanger" at deres killinger kommer ud hvor babsen er...men det dur ikke - de kan ikke finde tilbage til de trygge omgivelser og vil blive fortvivlet - ligeledes kan de ikke hvis området er for stort finde deres soveplads - mad/vand skål og sidst men ikke mindst - deres wc - bakke - dvs. det bliver svært at få dem renlige....prøv evt. at bygge en lille kravlegård til dem - hvor de stadig kan kravle rund - men hvor de er tæt på det hele - moderen kan da hoppe ud og ind..
    anna


  • #3   7. jun 2008 Problemet er, at katten vil have dem i fødekassen nogen gange - og andre gange i et hjørne bag sofaerne.. Er de ikke hvor den vil have dem, piver og piver og piver og piver den.. Det er 2m væk fra hinanden..

  • #4   7. jun 2008 kan du stille fødekassen bag sofaen ??
    anna


  • #5   7. jun 2008 Det har vi prøvet, men det katten godt kan lide bag sofaen, er at der står et lille bord som de er under.. Når fødekassen så kommer derom kan bordet ikke være, og så er stedet for åbent og ikke "hule-agtigt"..

    Nu har vi prøvet at lave en "indhegning" fra stedet bag sofaen op til fødekassen.. Det er blevet til en okay bred "gang" - strækker sig de 2m hvor fødekassen så står bag sofa-sidevæggen i den anden ende..

    Spørgsmålet er om "kravlegården" bliver for stor/lang og det dermed er for svært at finde fødekassen..


  • #6   7. jun 2008 hmmm - er ikke sikker på at jeg fanger helt hvordan det ser ud...men 2 meter er Ok...
    Ofte når hun flytter killingerne er det fordi vi piller roder rager formeget med dem....
    hvad siger misse mor nu?? Er hun blevet tilfreds.....

    anna


  • #7   7. jun 2008 Det vi fik lavet holdte ikke - vi stillede plader og lignende op.. Derfor har vi droppet dér i hjørnet bag sofaerne og lavet en indhegning ved fødekassen.. Moderen er tilfreds med det lige nu - det er ca. 1x1 m.. Udenfor står mad og vand til moderen..

    Killingerne spiser og drikker ikke ordentligt endnu men stadig fra moderen.. Og moderen slikker også stadig killingerne når de skal træde af på naturens vegne..

    Vi er ikke sikre på hvornår vi skal introducere dem for fast føde og hvordan vi skal få misser til at lade være med at slikke dem, men derimod få killingerne på bakken..


  • #8   7. jun 2008 Okay smiley De er i indhegning nu smiley Men har været udenfor indhegning stort set hele dagen..

    Problemet er bare moderen der helst vil have de bare går rundt.. Eller er forskellige stedet hvor hun lige vil have det..


  • #9   7. jun 2008 Okay smiley Nu piiiiiver moderen igen forid de er lukket inde ovre ved fødekassen.. Hun vil have dem begge steder? :S:S Både ved fødekassen, i fødekassen og bag sofaen?

  • #10   8. jun 2008 Heheh ..

    2 sekunder så smider jeg lige et link til et billede smiley


  • #11   8. jun 2008 (link fjernet)

    Her er det smiley Håber i forstår det hehe..


  • #12   8. jun 2008 Forstår dig ikk? godnat.

Kommentér på:
Killinger 3 uger..

Annonce