Genial kyllinge-karrysuppe Genial kyllinge-karrysuppe
Indgredienser til antal pers. 8 liter suppe
Indgredienser:
1 fersk kylling
1 løg
3 porre
2 røde peber
3-4 tomater
1 tsk timian
2 Spsk karry, smag til da det afhænger af mængden af suppe.
2-3 okseboullion terninger
½ l madlavningsfløde
evt. 1½ dl ris
evt. lidt lys sovsejævner.
Beskrivelse
Fremgangsmåde:
1. Kyllingen koges mør i ca 1½ time i vand med lidt salt, gulerødder, løg og evt porre. (disse indgredienser er ikke medregnet i antal)
Når kyllingen er kogt, tages denne op, afkøles og skæres i små stykker.
HUSK AT GEMME SUPPEVANDET! gulerødder, porre og løg tages op, så kun vandet er tilbage.
2. Løg, porre, peberfrugt og tomat snittes fint og svitses på en stor pande.
3. Tilsæt karryen og put herefter det hele op i gryden med suppevandet.
4. tilsæt fløde, salt, peber og smag til med boullionterninger og karry.
5. Suppen jævnes evt. en smule, og kyllingestykkerne puttes i.
6. For at gøre suppen ekstra fyldig kan der tilsættes 1½ dl ris.
Serveres med flutes.
Kan også fryses ned... Rigtig lækker!
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Genial kyllinge-karrysuppe
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside