Banankage med krymmel Banankage med krymmel
<b>Den store bradepandekage med banan og chokoladeglasur. Saftig og god i mange dage.
</b>Ca. 24 stykker
225 g blødt smør
400 g sukker
4 æg
4 modne bananer
1 ¼ dl kærnemælk
375 g hvedemel
100 g havregryn
2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. salt
<b>Glasur:
</b> spsk. smeltet smør
2 spsk. kogende kaffe
1 pakke flormelis med
chokoladesmag
Smukt krymmel
Sæt ovnen på 200 grader.
Smør en bradepande med høj kant på ca. 25x35 med smør, og drys havregryn heri.
Rør smør og sukker sammen, og kom et æg i ad gangen.
Mos bananer godt, og vend i.
Rør kærnemælk i.
Bland mel og havregryn sammen i en skål med bagepulver, vanillesukker og salt.
Vend i dejen.
Kom dejen i bradepanden, og glat den flad.
Bag kagen i ca. 35 minutter.
Tag ud, og lad den køle af.
Kom smør og kaffe i en skål.
Drys flormelis i og rør, indtil du får en fin og jævn glasur. Ganske fast.
Smør glasuren ud på kagen og pynt med krymmel.
feb 2008
Følger: 30 Følgere: 29 Katte: 9 Emner: 24 Svar: 1.417
mar 2008
Følger: 184 Følgere: 181 Katte: 9 Emner: 19 Svar: 4.991
feb 2009
Følger: 35 Følgere: 33 Katte: 2 Emner: 23 Svar: 1.389
nov 2008
Følger: 82 Følgere: 90 Katte: 3 Emner: 1.619 Svar: 5.088
Og ja nogle gange skal det have lidt mere eller mindre end hvad der står, men det kommer også meget an på hvilken ovn man bruger.
feb 2009
Følger: 35 Følgere: 33 Katte: 2 Emner: 23 Svar: 1.389
nov 2008
Følger: 82 Følgere: 90 Katte: 3 Emner: 1.619 Svar: 5.088
feb 2009
Følger: 35 Følgere: 33 Katte: 2 Emner: 23 Svar: 1.389
Banankage med krymmel
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside