Kyllingepie. Kyllingepie.
Dej:
10 dl mel
500g margarine
1½ dl kærnemælk
Blandes sammen og stilles i køleskabet.
1 stor el. 2 små kyllinger
500g hakket svinekød
1 æg
1 rød peber
5 spsk rasp
1 revet løg
125g championg
salt, peber
2 dl mælk
evt. Salvie
- Kog kyllingen i let saltet vand ca. 1 time. (evt. dagen før)
det hakket svinekød røres med æg, rasp, peberfrugt, løg, finthakket championg, salt, peber og mælk.
2 store el. 3 små tærteforme smøres. Dejen udrulles til 4 el. 6 runde bund og låg og bunden lægges i formen. Farsen fordeles på bunden og det afpillet kyllingekød lægges på (Pas på med at bruge for meget kyllingekød, da det kan gøre tærten meget tør)
Låget lægges på og klemmes godt til i kanten. Prik låget med en gaffel, så dampen kan slippe ud under bagning. Pensel låget med æg. Bages midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 1 time.
mar 2008
Følger: 184 Følgere: 181 Katte: 9 Emner: 19 Svar: 4.991
Kyllingepie.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside