HJEMMELAVEDE PITA-SNACKS HJEMMELAVEDE PITA-SNACKS
Det er nemt selv at fremstille lækre, sprøde snacks af pitabrød. De er gode til en drink og til forskellige dips.
Pitabrød skæres én gang igennem, så der fremkommer to runde skiver.
Disse pensles med olivenolie rørt op med krydderurter efter egen smag – f.eks. hakket persille og friskkværnet peber eller frisk bacilikum og hvidløg, - ja, brug hvad du har.
Derefter skæres hver skive i 8 ”lagkagesnitter”, der lægges på en bageplade og bages ved 200 grader i ovnen i 10-15 min., eller indtil de er gyldne og sprøde.
Billigt og MUMS!
feb 2009
Følger: 51 Følgere: 49 Katte: 9 Emner: 43 Svar: 5.169
mar 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Katte: 2 Emner: 18 Svar: 55
feb 2009
Følger: 51 Følgere: 49 Katte: 9 Emner: 43 Svar: 5.169
mar 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Katte: 2 Emner: 18 Svar: 55
HJEMMELAVEDE PITA-SNACKS
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside