Om at spise dyr.... {{forumTopicSubject}}
<b>En bog, der når helt ind under pelsen på dig!
Jonathan Safran Foers første ikke-skønlitterære roman giver indtryk, man tager med sig - også i supermarkedet...
</b>Som så mange andre unge mennesker svingede Jonathan Safran Foer i teenage- og gymnasieårene mellem at være skiftevis altædende og vegetar.
Men da han selv skulle være far – og dermed snart ville komme til at træffe afgørende valg omkring kosten på et barns vegne – blev hans mere tilbagelænede interesse i spørgsmålet akut påtrængende.
Foer besluttede sig derfor for selv at finde svarene på sine spørgsmål.
En søgen der i sidste ende fik ham til at snige sig ind på industrielle fjerkræfarme i nattens mulm og mørke, dissekere de følelsesladede ingredienser fra sin egen barndoms middagsborde og undersøge nogle af sine mest instinktive sondringer imellem rigtigt og forkert.
Om at spise dyr er resultatet af denne opdagelsesrejse - og hvilket resultat!
<b>Ikke for sjov...
</b>Bogen handler om Jonathan Safran Foers møde med den amerikanske fødevareindustri - specifikt produktionen af kød. Hvad sker der på slagterierne, og hvilke oplevelser (læs: lidelser) må vores kød igennem, inden det lander i køledisken i supermarkedet og siden på vores pander i køkkenet? Og vil vi egentlig vide det?
"Om at spise dyr" er en meget barsk fortælling, og for hvert kapitel får man som læser mere og mere lyst til at bekende sig til vegetarismen. For de forhold, der skildres i "Om at spise dyr" er ikke for sjov, og man kan kun håbe, at de tilstande ikke også hersker på danske slagterier.
<b>Se mere om bogen her:
</b> http://www.youtube.com/watch?v=EYyGs70o0Jw
sep 2008
Følger: 18 Følgere: 18 Katte: 2 Emner: 50 Svar: 889
-
Om at spise dyr....
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside