{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.074 visninger | Oprettet:

Præsentations runde {{forumTopicSubject}}

Jamen nu hvor vi har fået opbygget en lille gruppe, synes jeg vi skal have en lille præsentationsrunde hvor vi lige siger kort om os selv, om hvilke katte vi har, Huskatte eller en race? og om det er første gang vi venter killinger, eller evt hvor mange kuld man har bag sig :o) Så kan vi også lige nævne om vi er opdrættere eller ej..

Så kan vi hurtigt se hvor blandet pubikum vi er :o)
Håber alle er friske. Knus


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Præsentations runde
  • #1   25. jan 2011 hejsa alle sammen.

    jeg hedder suzette og er fra brønderslev af, jeg har hovedsagelig britter, men også et enkel par maine coons:0) jeg er opdrætter og har haft et kuld på mine britter hvor der kom 7 killinger. 1 kuld bengaler hvor der kun var en enkel lille pige på 66g, steriliceret min pige der efter.. ellers har jeg kun været plejefamilie for killinger fra kattens værn, hvor jeg også har et par huskatte fra :0)


  • #3   25. jan 2011 Jeg hedder Vicki og jeg har altid været vild med katte men så for et års tid siden fik jeg øjene op for langhårede, så var jeg ude og kigge et sted men det skulle ikke være dem da de var blandinger og jeg kunne se de ikke ville blive lange (plus var meget sky) som var min store drøm, ejeren ringede så nogle dage efter og sagde om jeg ville have mor missen fordi ellers ville de aflive hende inden for en uge, det var jo ikke lige min store drøm med sådan en voksen kat, men havde jo set hende og hun var så smuk og kunne ikke klare tanken om at hun skulle aflives så gav hende en chance, og det var bare den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, hun er nu blevet en rigtig putte hyggemis (i starten bed hun lidt og var sky) drømmer om en dag at blive opdrætter (men hvad der er helt sikkert at få masse langhåret katte) men da jeg bor i en lejlighed med højst et dyr tilladt er det hvad jeg har nu og Missi er så til parring nu med en halv perser halv maine coon GLÆDER MIG BARE SÅ MEGET, men er selvfølgelig også bange for at blive skuffet hvis der ingen killinger kommer, men har hørt det går fint derude smiley og ja missi troede jeg jo så var ren norsk skovkat da det var hvad jeg fik at vide, men mange mener hun også har perser i sig, så hun er en dejlig lille blandings mis smiley

  • #4   25. jan 2011 Jeg hedder Michelle.

    Jeg er splinter ny reg. opdrætter. Faktisk venter jeg stadig på stamnavn (ihh hvor går tiden bare langsom) hi hi..
    Jeg har 2 Bimser som begge er avlshunner. Jeg går også på shows med den bette, hvilket er det hyggeligste i verden.


    Jeg skal have mit alder alder første kuld smiley Er hunde nervøs, og selv om jeg har sat mig ind i tingene i mange år, er jeg nervøs for at gøre noget forkert.. -Her kommer i ind i billedet smiley

    Til dagligt arbejder jeg med dyr, så er en af de heldige personer der har dyr i hænderne når jeg står op til jeg går i seng smiley hi hi


  • #5   25. jan 2011 Jeg er født i 1963, har lavet lidt forskelligt, arbejdet på Danfoss, i hjemmeplejen og andet. Jeg er blevet tildelt førtidspension i 1996 efter en mislykket operation (multi-allergiker)Så nu går jeg herhjemme og hygger om kattene og familien Vores datter Hanne købte den første norsk skov kat i maj 2005 og ja så købet jeg 2…I dag har vi 6 piger og 2 dreng og en han kastrat Jeg elsker min kat …På grund af min allergier kommer jeg ikke så tit på udstilling
    A Først kuld 23-07-06 mille og bing 5 stk
    B 20-08-07 Merci og Tryson 4 stk
    C 13-11-07 Kitty og Bing 1stk
    D 07-08-2009 Mille og Tool 2 stk
    E 27-10-09 Kitty og Erik 3 stk


  • #6   25. jan 2011 Jamen så vil jeg da også lige være med..
    Jeg hedder Yvonne,er 31 år og er førtidspensionist. Jeg kommer fra Sønderjylland og er opdrætter af den Norske Skovkat..
    DK nobel-dream.
    Jeg har lige nu mit 2. kuld hvor der kom 3 stk 1 dreng og 2 tøser
    Det første kuld havde jeg i 2009 hvor jeg efter en meget dramatisk om gang kom hjem fra dyrelægen med 3 killinger hvor der ligeledes var 1 dreng og 2 piger.. Men efter 3 døgn hvor vi har flasket dem hver 3. time måtte han desværre bukke under og vi måtte sige farvel til ham.. :o(
    Jeg har selv beholdt en af de 2 piger og den anden blev solgt til en familie i Kolding men lige før Jul fik jeg en mail om at hun var blevet påkørt og var desværre død..
    Men nu har jeg så haft 1 pige til parring hvor det er dag 21 i morgen onsdag,men jeg tror ikke der er gevinst..Ja og så har jeg en pige der er ved hankat nu..
    Ellers så skal jeg vel ha 1 kuld mere.. Hvem ved.. Det er kun tiden der kan fortælle hvad der sker..
    Jeg ønsker bare at mine katte skal have det godt..
    Ja og har de det godt så har jeg det godt!


  • #8   26. jan 2011 Jeg hedder Annie og jeg bor på Amager med min mand og vores 3 børn. Jeg arbejder til daglig som regnskabsassistent og manden min er maler.

    Jeg er registreret opdrætter og jeg har 7 katte, heraf 2 fertile skovkatte piger, 2 fertile skovkatte drenge, 1 skovkatte hankastrat, 1 blandingskastrat og en fertil exotic pige.

    Lige nu er der lyserøde dutter på min ene skovpige, og jeg går og afventer det bliver den 29. så jeg kan se om min anden skovpige også får lyserøde dutter.

    Det er også planen at min exotic skal have et kuld i år.

    Jeg fik mit stamnavn i 2007 og har siden haft et kuld om året:

    2008 - 6 killinger
    2009 - 6 killinger
    2010 - 3 killinger



  • #9   26. jan 2011 Jamen så vil jeg også præsenterer mig. Jeg hedder Annette og bor på en lille landejendom på Sjælland.

    Vi har 2 huskatte, en hankat Vagabonden, der som lille var den mindste af kullet og altid sidst til alting. Han er den kat der har levet længst tid - og kan forsvinde i måneder ad gangen. Så fik vi SaraPhina, der nu skal have killinger med Vagabonden her ca. d. 4 feb.

    Det er jo så årsagen til, at jeg meldte mig til denne gruppe. Vi har haft mange katte/killinger før SaraPhina, men jeg har aldrig før været på en katteside. Her lever kattene desværre ikke så længe p.g.a en trafikeret vej. Men de holder mussebestanden og rotteantallet nede. SaraPhina er indtil videre indekat, men det bliver nok lidt besværligt her til sommer med alle killingerne.


  • #10   26. jan 2011 Jeg hedder Heidi og kommer fra Aalborg. jeg har 3 mco katte som nu er neutraliseret men jeg har haft 4 kuld killinger med dem. så har jeg 1 hellig birma som er til avl, jeg er helt ny og har ikke fået mit stamnavn endnu men håber på at jeg venter mit første kuld bimser med tavle ;0)

  • #11   26. jan 2011 jeg vil også være med her Jeg hedder Grethe og kommer fra den smukke ø Langeland
    Jeg har 2 bengal hvor jeg så også lige har fået killinger nogle små dejlige tyksakker og jeg kan slet ikke tænke mig at komme af med dem smiley
    Glæder mig til vi skal snakke om vores dejlige katte her med gode råd og erfaringer


  • #12   26. jan 2011 Hej...!
    Jeg hedder Randi og er 22år, jeg er også helt ny reg. opdrætter af Kurilean Bobtail (venter også på mit stamnavn) smiley
    Jeg bor i en lille by tæt ved Skive sammen med min mand og vores datter på knap 2år...
    Lige pt. har jeg 2 hunkatte og 1hankat, jeg regner med mit første kuld her først i Marts, glæder mig helt vildt! smiley
    Jeg udstiller også en hel del, syns det er super hyggeligt at møde andre mennesker der er lige så katte-tosset som mig selv...


  • #13   27. jan 2011 hej
    jeg er Hanne, jeg har opdrættet Tukenja.
    Jeg fik stamnavn i 1991/92..
    Jeg har haft 28 kuld.. I alt.

    jeg bor i et gammelt hus ude på landet i en lille bitte by..på Sjælland
    mine katte og jeg bor sammen med en hund..



Kommentér på:
Præsentations runde

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce