{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Angora GIC Soyadi's Aybike 2000

16.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tyrkisk Angora GIC Soyadi's Aybike

Fødselsår:
2000
Temperament
Hun er en rigtig god mor for sine egne killinger, men tager gerne over, når andre mødre ikke gider deres "børn" mere.
Hun snakker meget.
Tricks
Hun åbner skuffer og skabe. Dåser med katteslik i. Hvis man kan kalde det tricks.
Stævner
Hun har opnået Grand International Champion (GIC)
Lørdag d. 16.06.2012 i Vrå blev hun PR.
Stamtavle
Far:EC Esben af Thrige TUA w 63
Mor: IC Kalif Bagdar's Princess Lea TUA f 09 62
Køn
Hunkat
Kastrat i 2010
Beskrivelse

Soyadi's Aybike er en hvid tyrkisk angora. Som andre tyrkiske angora elsker hun mad. Ekstra godbider er altid kærkommen. En angora står altid med hovedet ind i køleskabet og tjekker om der ikke er noget spiseligt. Stjæler gerne mad fra dig i et ubevoget øjeblik.
Hun er meget social. Følger dig rundt i alle rummene i huset. Venter på du kommer hjem og følger dig til dørs, når du forlader det igen. Hun hopper gerne op på din skulder for at få overblik over havd du laver ved køkkentbordet.
Hun er blevet mor til 2 kuld killinger.

Hun blev mor til 2 hvide hanner den 24 maj 2007. De har begge en sort plet imellem øerene, men den forsvinder med tiden. Jeg tror begge bliver odd-eyed TUA w 63. Den ene er reseveret og skal indgå i avl.

Den 6. marts 2010 nedkom hun med 3 hvide hanner. Hun er stolt som en pave af de små. Vi kalder dem PT for Rip, Rap og Rup. 2 er TUA w 61 og 1 TUA w 63.

14. januar 2011 fylder hun såmænd 11 år.

14. jauar 2012 fyldte hun så 12 år og det blev fejret med kogt kyllingebryst og kyllingesuppe. Ja og det nød hun og alle de andre med. Hun holder sig utrolig godt at man har lyst til at prale med bedstemor, oldemor og tipoldemor.

Det var ikke nemt den dag vi skulle tage til afsked med dig. Du var noget af dame, og havde dine egen meninger og var en utrolig god mor. Du tog også gerne de andres killingere, når deres mor mente at når de var 12 uger skulle de klare sig selv.
Vi græd, da vi kom ud til dyrlægen d. 13. maj 2013, men din kirtel kræft var så fremskredet at det var tid til at sende dig over regnbuen.

Den 21. januar 2018 mindes vi Aybike, da vi besøgte hendes datter Ayfer. Hun er fra hendes første kuld og er over 15 år og den sidste der er tilbage af kuldet. Så kommer der mange minder frem.
Kommentér på:
Tyrkisk Angora GIC Soyadi's Aybike
Annonce