{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Blondie 2000

2.704 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Blondie

Fødselsår:
2000
Temperament
Han er en dejlig mis, med en kanon personlighed. Han er ikke som de fleste katte - dumme. Men han er faktisk ret klog. Han er rolig, til de fleste tider, men somme tider kan han også være det mest belastende dyr på jorden. Han vil med overalt, og det er svært at køre hjemmefra. Man skal ihvertfald sikre sig at han ikke er med, før man køre. For han løber efter.
Jeg kan kort fortalt bare sige han er alletiders familiekat, bare ikke så meget til småbørn. Men udover det, så er han også utrolig smuk.. En kat der skal ses og opleves i hverdagen.
Tricks
Kommer når man kalder.
Kan sitte på kommando.
Kan give pote.
Forstår et nej.
Venter på at spise til man siger værs'go..
Går pænt ved siden af en :)

Jaehr. tro det eller ej. nogengange skulle man tro han var halv hund?
Stævner
Nej desværre. Han er en familiekat, og han skal ikke leve som udstillingskat, osv. Selvom han måske kunne lide alt den opmærksomhed. Han ville nok syntes det var kedeligt i længden. Selvom han nu har skønheden til det, og virkelig egner sig til sådanne udstillinger.
Han er vores kat, og ingen skal dele ham med os :)
Stamtavle
Mor: Huskat.
Far: Maine coon.

Antal søskende (af samme mor): 9 stks. Jeg vil dog indrømme at han nok er den der er blevet den smukkeste med alderen.. Gamle mis :o)
Køn
Køn er ikke ordet - han er en kanon lækker rigtig han kat. (IKKE kastereret.)
Beskrivelse
Blondie er en 6 års kanon smuk hankat. Hans mor er huskat, og hans far er Maine coon. - Så han er en lille blanding.
Jeg har fulgt blondie siden han blev født. Han blev født af min gamle huskat, som desværre ikke er her mere idag :'( - Hans bror lever desværre heller ikke mere, da han blev kørt ned af en bil. Men blondie lever stadig - og han fortjener virkelig det bedste.

Blondie er en kat der bliver meget afhængig af mennesket. Han vil med overalt, og det kommer han også nogengange, ellers må vi lukke ham ind i huset, så ikke han bliver væk, hvis vi skal langt væk.

Der kommer mere senere.
Kommentér på:
Huskat Blondie
Annonce