{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
431 visninger | Oprettet:

Nogen med forstand på chili? {{forumTopicSubject}}

Jeg har et lille spørgsmål omkring chili, da jeg har i sinde at prøve og lege lidt med et par chilier her i morgen, hvor jeg også vil grille. Jeg har tænkt mig at lave nogle grillede kyllinge filletter på den nye kuglegril, og kunne godt tænke mig at lave en RIGTIG LÆKKER DELIKAT marinade med chili til filletterne.

Mit spørgsmål lyder. Er det den røde eller den grønne chili der er den stærkeste? Og har chiliens størrelse noget at gøre med kraften i chilien?

OG, er der nogen af jer der i forvejen kender en rigtig lækker, kraftig marinade med chili til kyllingekød? For så vil jeg gerne have lidt hjælp nemlig. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogen med forstand på chili?
  • #1   31. maj 2011 Størrelsen på chili afgør ikke nødvendigvis styrken, men ofte IKKE altid, er de meget små de stærke.
    Grønne er umodne, de fleste chili bliver røde ved modning, enkelte sorte, gule eller andre farver.
    Du kan ikke se på chili'en om den er stærk, men hvis du handler hos en grønthandler med stort udvalg i chili ved de som regel, hvilke der er stærke.
    Der ligger et chili og tomat gartneri lidt syd for Køge, kan ikke huske navnet, men prøv at Google, du bør kunne finde deres hjemmeside, hvor der er masser af Info.
    Velbekomme
    smiley
    Pia, Charley og Chili


  • #2   31. maj 2011 i føtex har de habanero smiley DE er stærke

  • #3   31. maj 2011 Mon det kunne blive godt hvis man tog...

    2 stk chili, uden korn, blendet.
    1 bundt mynte, blendet i.
    ½ citron blendet i.
    2 fed presset hvidløg.
    1 tsk salt
    ½ tsk peber
    Olivenolie for resten af pengene.

    Gnubbede filletterne rigtig godt og grundigt ind i marinaden, og bagefter hælde al resten af marinaden over i en pose, og så smide filletterne op i, og lade dem trække i små 3 - 4 timer. Bagefter grille dem, og pensle dem lidt på hver siden med samme marinade.

    Mon det kunne blive godt?

    Så med syltede agurker til, asparges kartofler og brun sovs, og en omgang salat.


  • #4   1. jun 2011 Det lyder til at være en super lækkert marinade! smiley
    Jeg tror dog ikke du behoves at pensle dem hvis du lader dem ligge og trække i et par timer, du risikere måske at smagen bliver for intens! smiley

    Det lyder super lækkert, du kunne også lave kartoflerne på grlllen. Vi gør tit det at vi pakker nogle små kartofler (med skræl), ind i staniol og så ligger dem dirkete ned til kullet, og så spise de med en kryddersmør eller hvidløgssmør! smiley mmmhh.. Jeg har en super lækkert opskrift på hvidsløgssmør hvis det har intresse? smiley


  • #5   1. jun 2011 De har det skam! smiley Bare kom med den! smiley

Kommentér på:
Nogen med forstand på chili?

Annonce