{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.445 visninger | Oprettet:

bryllupskage til kobberbryllup {{forumTopicSubject}}

Jeg lavede bryllupskage til min lillebrors bryllup sidste år og den blev rigtig flot og mega lækker!
Nu ønsker min tante og onkel, sig en bryllupskage i gave til deres kobberbryllup.
Det vil jeg meget gerne give dem, og jeg kan sagtens lave lækre kager osv. MEN, det er simpelthen et mareridt at overtrække med marcipan, da de ønsker sig en hjerteformet kage og man kan kun købe udrullet marcipan i rund, i lagkagestrørrelse.

derfor vil jeg høre om nogen har
1: Gode tips til kombinationer af fyld?
2. en opskrift på lette og lækre bunde der ikke knækker så let (de skal være mørke.

3. Hvad er bedst at skrive med på en kage så det ikke smatter ud, men tørrer op og bliver fast?

<bOg vigtigst 4. Hvordan kan jeg nemest overtrække dem, uden selv at skulle rulle marcipan ud?/b>

Kagebuttikken.dk har rigtig flot pynt, såsom marcipanblomster osv. så der regner jeg med at købe store røde marcipanroser.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  bryllupskage til kobberbryllup
  • #1   23. apr 2008 kan du ikk lave bundene og så få en bager til at lave overtrækket hvis du ikk selv gider at gøre det???

    men ellers er det at overtrække den med chokolade eller sådan noget....

    og så lave en masse pynt til den....


  • #2   23. apr 2008 Bunde... Jeg har en opskrif fra min tid som konditor... jeg skallige lede efter den... så kan du få den i bytte for kattemaden LoooooooooL

  • #3   23. apr 2008 Kiki..det lyder som en plan. opskrift for kattemad*G*
    Er du hjemme lørdag formiddag? så vil jeg lige kigge ind der.
    Killingerne er sørme blevet kønne hva?


    Louise: Hvordan virker det med modellerpasta? Kan se på de fleste bagersider at man kan få noget der hedder sugarpaste, og noget der hedder fondant.
    Skal det bare rulles ud eller hva?

    Jeg synes det var svært at rulle marcipanen pænt ud selv. Og så blev farven ikke så hvid i det, men mere gul.

    Har du en opskrift på buttercream? skulle være tykt nok, og så kan jeg vel indfarve det med frugtfarve hvis jeg ønsker rød ikk?


  • #4   23. apr 2008 elsker at bage, og er spændende at høre hvad i andre plejer at gøre.

  • #5   23. apr 2008 Skal ikk lige noget. så det kan vi godt finde ud af....

    Jamen sugarpasta er nemt at arbejde med kan jeg huske... jeg rullede det ikk ud.. vi fik det sådan som det var.. i lange tråde...

    hvad skal du have i som fyld???

    og du kan gøre marcipanen hvid med farve.. sådan gjorde jeg ved de kager jeg lavede...

    elsker også at bage - bbruge tiden på at lave noget smukt..


  • #6   23. apr 2008 http://youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE


    lav sådan en smiley det der fond der kan man købe i panduro hobby smiley og så vælger man selv farven smiley

    cremen vil jeg bruge den creme man bruger til cupcakes da det "stivner" lidt, på en go måde smiley


  • #7   23. apr 2008 ja husk hansker... da farver ikk altid er til at få af.... det opdagede jeg på den dårlige måde

  • #8   23. apr 2008 Bine: den var godt nok flot den kage hun lige lavede der....

  • #9   23. apr 2008 rigtig godt link Bine. Tak
    Så kan man se hvordan man gør med det fondant/sugarpaste.
    det ved jeg hvor jeg kan få og hvor det allerede er farvet så jeg ikke skal rode med det.
    http://www.kagebutikken.dk/product.asp?product=400&sub=17&page=1

    ser ud til at hun først dækker kagen med buttercream, og så bruger det som lim til fondanten. Og opskriften på buttercream har jeg jo fået af louise så det er perfekt!


    Kiki.
    Jeg forestiller mig den med fyld af hvid chokolademousse, og hindbærcreme. Super lækkert!

    Jeg vil pynte med sukkerblomster (link fjernet)

    noget med røde roser for det elsker in tante


  • #10   23. apr 2008 Louise.
    Kan jeg skrive med det der royal Icing? for jeg vil lave hvid kage, med mørkerød skrift og røde roser, og jeg tror ikke buttercream kan farves, men det kan det icing jo..
    Tak for opskrifterne forresten..det er bare super fedt det her!


  • #11   23. apr 2008 For søren, hvor lyder alt det her godt! Man bliver jo helt kagesulten, he he smiley

  • #12   23. apr 2008 ja det lyder godt.. så hvidt overtræk.. er det 1 etage eller flere....



  • #13   23. apr 2008 royal Icing det kan man godt lave om i farven mener jeg...



  • #14   23. apr 2008 laver kun en etage da jeg skal ud og køre langt med den. Fra ishøj til stevns, syd for køge.

    Ja jeg sidder også og bliver helt lækkersulten. Og så har jeg totalt optur over at jeg endelig har en måde at gøre kagen smuk! Det er virkelig dejligt med gode råd, så det bliver nemmere at gå til det der pynteri.

    Smagen er selvfølgelig vigtigst, men den må gerne være flot også smiley


  • #15   23. apr 2008 jeg skal nok tage billeder hvis den bliver værd at kigge på *G* Tusind tak for de gode råd allesammen

  • #16   23. apr 2008 http://www.hundegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=17832

    det icing der er fra en cupcake bog jeg har smiley

    de smager begge kanon, man kunne evt veksle med de to sådan choko på den første bund og så mere neutral i den anden osv


  • #17   23. apr 2008 du kan evt pynte med rosenblade med sukker smiley

  • #18   24. apr 2008 du kunne også gøre det sådan, at når du skulle pynte den. lavede roserne sådan at de flyder ud over kagen... eller hvordan jeg skal forklare det...

  • #19   24. apr 2008 Annette.

    Tak for tippene.

    Har besluttet at bruge smørcremen som binding, så sugarpasten har noget at holde fast i. Og så vil jeg skrive med royal icing, i rød farve.

    Vil klart overveje at blande sugarpaste og marcipan, da marcipansmagen jo er skøn..


  • #20   24. apr 2008 Selv om marcipanen du kan købe færdigudrullet er rund, kan du godt betrække en kage der er hjerteformet med det. Jeg har arbejdet i bager og vi gjoder det sådan hele tiden.

    Du kan gøre det på to måder:

    1: Du kan skære ud til toppen og dernæst skære ud til siderne af kagen, så du dækker kagen af flere gange. Så kan du pynte "revnerne" mellem top og side med noget glasur/sugerpaste i en tynd strimmel så det ser fint ud.

    2: Du kan lække hele stykket af marcipan henover kagen og så skære et snit først oppe i toppen af hjertet så marcipanen kan "foldes" ned i "revnen" af hjertet i toppen. Det du har skåret ud bliver så til en trekant som du kan bruge nede i bunden af hjertet (hvis marcipanen ikke er stor nok til at kunne dække) Eller gør du det efter samme princip i bunden.

    Håber min forklaring var til at forstå :o)


Kommentér på:
bryllupskage til kobberbryllup

Annonce