Hvid chokolade-mousse {{forumTopicSubject}}
Opskriften er til 4 personer
Ingredienser:
150 g hvid chokolade, groft hakket
2½ dl piskefløde
6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)
50 g rørsukker
PYNT:
2 spsk. hakkede pistacienødder
50 g mørk chokolade
Smelt chokoladen meget forsigtigt over et vandbad.
Pisk fløden til skum, og stil det til side.
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør den smeltede chokolade i.
Vend flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen.
Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem på køl i minimum 4 timer.
Servér den kolde chokolademousse med drys af hakkede nødder, og høvl lidt chokolade over med en tyndskræller.
feb 2008
Følger: 30 Følgere: 29 Katte: 9 Emner: 24 Svar: 1.448
nov 2008
Følger: 84 Følgere: 92 Katte: 3 Emner: 1.619 Svar: 5.096
feb 2008
Følger: 30 Følgere: 29 Katte: 9 Emner: 24 Svar: 1.448
mar 2008
Følger: 185 Følgere: 182 Katte: 9 Emner: 19 Svar: 5.514
apr 2008
Følger: 21 Følgere: 19 Katte: 1 Emner: 2 Svar: 212
Hvid chokolade-mousse
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside