{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.712 visninger | Oprettet:

Kat bider {{forumTopicSubject}}

Hejsa, Har lige besøg af min niece. De har fået en kattekilling for ca 6 mdr siden. Det er en vildkat de har fået som ce 5 uger fordi moderen døde. Hun er flasket op. Nu er hun begyndt bide hver gang de kæler med hende og hun " går efter" benene på hele familien når de går over gulvet. De har prøvet at sprøjte vand på hende, men det er hun helt lige gald med. Nogle gode råd???? Heidi


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kat bider
  • #1   29. okt 2007 det gør vores han killing os og det gør hulens os men han er ved at stoppe med det igen så det er sikkert narrestreger :o)

  • #3   29. okt 2007 os =ondt

  • #5   29. okt 2007 Hej tusinde tak for jeres svar. Har givet dem videre til hende og håber nu at de finder ud af at vænne hende af med det,Jeg mente jeg havde hørt det kunne være nydelse, men hvad man kunne gøre ved det vidste jeg ikke.
    Heidi


  • #6   29. okt 2007 Har lige talt med min niece igen og de er meget indstillet på at få endnu en kat hvis det kunne være en løsning. De mener selv at det kan være fordi den har manglet sin mor, til at " opdrage" lidt på den. HVIS de vælger en kat til så spørger de om det skal være en killing, ung kat eller en voksen kat, skal det var en han eller hun kat? Gode råd? Jeg har selv hunkatte og der er ingen problemer, men de er jo også nærmest vokset op sammen. Smilla har passet de to killinger efter at vi desværre måtte aflive deres moder pga af store problemer med tænderne og tandkød. Smilla er nærmest gået ind som hygge tante til dem, de var 17 uger da de mistede deres moder.

  • #8   29. okt 2007 Hej Heidi. Jeg synes også at det vil være en god ide med endnu en kat som selskab, det kan lyde som om at den lille har noget krudt den skal have brændt af, og de fleste katte nyder rigtig godt af hinandens selskab, og jeg mener også personligt at man skal have mere end en... :o) .

    Jeg ville vælge en stor killing/ungkat som nummer to, så de er nogenlunde jævnaldrene, og derfor sikkert hurtigt vil finde sammen. Hun vil måske være lidt voldsom ved en lille killing, mens en voksen kat måske vil have lidt sværere ved at acceptere en legesyg killing..
    Om det er en han eller hun, er mere ligemeget, men er det en han skal han kastreres ( altid en god ide med neutralisering af begge ).
    Jeg ville finde en fra et godt hjem, som er godt socialiseret..

    Mvh. Betina


  • #9   30. okt 2007 Jeg Piver højlydt hvis en af mine gør noget der gør ondt. Plejer altid at virker - det er jo mere rigtigt "kattesprog" for at det altså gør ondt.

Kommentér på:
Kat bider

Annonce