{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
742 visninger | Oprettet:

Løbetid & drægtighed {{forumTopicSubject}}

Halløj katteejere
Jeg har fået den dejligste lille hunkilling, Tessa. Jeg er lidt bekymret for hendes fremtidige løbetid, da jeg har læst at hunnerne larmer rigtig meget. Så håbede på i kunne hjælpe lidt i forhold til hvad jeg kan forvente.
Hvor meget vil hun ca larme, og vil det foregå hele dagen og natten?
Er der andet jeg skal være opmærksom på når hun er i løbetid?
Udover ville jeg høre hvor gammel i synes en hunkat skal være før hun er klar til at få killinger?
Det er vigtigt for mig at Tessa kan nyde sin ungdom og ikke have det ansvar det er at have killinger i en for tidlig alder.
Tak på forhånd smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Løbetid & drægtighed
  • #1   16. sep 2022 Jeg går ind for at katte bliver steriliseret, medmindre man er opdrætter og har sat sig ind i ALT om katte, avl, killingers behov mv. så vi kan sikre os alle, at få sunde velsocialiserede katte.
    Der vil alligevel være rigeligt med huskat-killinger, som det kan være svært at finde hjem til.


  • #2   16. sep 2022 Li Lot - At få killinger er ikke sat i sten, men sterilisering er ikke i planen lige nu, men forstår godt din mening.

  • #3   16. sep 2022 Jeg synes egentlig også, at der er rigeligt med huskatte som mangler hjem. Så hvorfor bidrage til at bringe mængden op?

    Gør det ansvarlige og steriliser den, når den vejer mindst 2 kg smiley


  • #4   16. sep 2022 Hippie med Indi-Bob - Tak for din mening, men bare fordi man får killinger betyder det ikke at man er uansvarlig, ikke i min mening i hvert fald smiley

  • #5   16. sep 2022 Jeg siger sådan set heller ikke, at du er uansvarlig. Der er bare ikke nogen grund til at bidrage til den voksende bestand af huskatte uden hjem.

  • #6   16. sep 2022 Det er også helt fint at du har den mening, min mening er bare anderledes smiley

  • #7   16. sep 2022 Men det er jo et faktum at der er mange herreløse eller hjemløse huskatte, det er altså ikke noget man kan synes noget om smiley

  • #8   16. sep 2022 Jeg har ikke sagt noget om hjemløse eller herreløse katte??

  • #9   16. sep 2022 Nej men du bidrqger til antallet af dem, hvis du vælger at avle på en huskat. Der er rigeligt med huskatte og huskatte killinger i forvejen. Der er ingen grund til at avle på en huskat, andet end fordi man kan smiley

  • #10   16. sep 2022 Okay smiley

  • #11   17. sep 2022 Nu er jeg så også typen der vil have neutraliserede katte for at jeg GIDER ikke en masse strinteri, kælne, nærmest liderlige hankatte osv MEN: Inden du går løbetiden i møde, så lov mig, at du har en plan for killingernes fremtid hvis du ikke kan afsætte dem. Om de larmer? Det tror jeg at opdrætterne til gengæld kan svare på.

  • #12   17. sep 2022 Jeg mente hunkatte smiley

  • #13   17. sep 2022 Husk vildkattene - Tak for svar smiley Hvis jeg ikke kan finde gode hjem til dem, vil de blive hos mig og Tessa.
    Opdrætter kan desværre ikke svare på det, da de fandt og tog missemor til sig da hun allerede var drægtig, og hun var deres første kat.


  • #14   17. sep 2022 Jeg tænkte nu også på opdrættere herinde smiley

  • #15   17. sep 2022 Hunkatte i løbetid larmer næsten døgnet rundt, de vil tiltrække hankatte for at parre sig, og hankattene larmer også, når de kommer på besøg.
    En anden ting er, at selve det at den parre sig med en tilfældig hankat, medføre en risiko for smitte med sygdomme, som man ikke bare kan vaccinere imod.
    Hvis man vil sænke risikoen for smitte med katte aids, så er der 2 ting man kan gøre som forebygger, det første og vigtigste er at neutralisere og den anden er, at holde katten inde om natten.
    Jeg vil så også foreslå dig, at adoptere en killing mere, frem for at få killinger selv, og er du overbevist om, at du vil have et kunld, så spar sammen til det, for det er dyrt, skulle det blive nødvendigt at tage kejsersnit ca 10.000, og foder til mor og killinger, og skal de have en chance for at få et hjem, så skal de være trænet til at bruge bakken, og mor skal holdes inde, efter at have fået killinger, så hun ikke smutter fra dem, så du står med killinger som skal flaskes, og mor kommer hjem med nye killinger i maven.
    Hvis du så vil gøre det helt rigtige, hvis du får killinger, så få dem neutraliseret og mærket, før de flytter fra dig, og mor kan så neutraliseres samtidig, nogle dyrlæger giver rabat til den omgang.
    Forresten kan din kat gå i første løbetid, når hun er ca 1/2 år, det kuld lykkes ikke altid, fordi hun er for ung, og måske ikke kan klare drægtigheden eller får komplikationer.
    En lille fertil hunkat ude på egen hånd kan opleve det meget voldsomt når hun bliver forfulgt af flere hankatte som slås om hende, og hun kan komme til skade i det slagsmål, og det er ikke sikkert hun er helt med på, at hun skal parres så tidligt, og du har ikke mulighed for at beskytte hende i det forløb, kun tage af hende når hun kommer hjem med skrammer.
    Der var tidligere en som opdrættede huskatte, hun var træt af, at når hun fik en killing fra nabolaget, var de ofte smittet med katte aids, og de døde af det, så hun valgte at opdrætte på samme måde som dem som opdrætter racekatte, og hun startede med katte som var testet fri for katteaids, men økonomien knækkede hendes lille opdræt, for du tjener ikke noget på at opdrætte killinger, tit har opdrættere lange perioder med gæld, for bare et enkelt kuld som skal bruge dyrlæge undervejs, betyder at der bliver underskud det år, og kun de killinger som er perfekte og kan sælges til avl, kan give lidt ekstra.
    Hvis man har huskatte killinger og neutralisere, vaccinere og mærker dem, så skal du kun forvente at få de største udgifter dækket, og du må forklare, at det ville være dyrere, hvis de hver i sær skulle gøre det samme.
    Jeg håber du vælger det bedste for din lille hunkat smiley


  • #16   17. sep 2022 Jette L Røde og Mitti - Tak for svar smiley Tessa er indekat, og ville aldrig parre hende med en tilfældig hankat. Planen er at finde en avlstestet hankat som er sund og rask og har alle nødvendige vacciner

  • #17   17. sep 2022 har aldrig hørt om avlstestet huskat - hvad skal man teste for?

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 152 Katte: 6 Emner: 164 Svar: 3.366
    #18   17. sep 2022 Tessapigen.. ...Det er klogt at have en stor opsparing, hvis man vil have killinger, der kan ske så mange ting, som Jette L så flot skriver om. smiley
    Der kan sker nogle gange at missemor ikke har nok mælk, så må man selv opflaske de små killinger hver anden time 24/7 ...eller man kan risikerer at der fødes døde killinger ... Eller kattemor skal have kejsersnit og det koster også mange penge, så en god ide at have en opsparing.
    Men husk en kat "ønsker ikke killinger, det er menneskerne der ønsker det, moderfølelsen hos katten kommer først når den har født sine killlinger. smiley


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 152 Katte: 6 Emner: 164 Svar: 3.366
    #19   17. sep 2022 Her er nogle gode råd, hvis du stadig ønske killinger på din kat. smiley

    Hvornår bør dyrlægen opsøges?
    Tegn på at fødslen ikke forløber normalt er:

    Katten er mere end 69 dage henne i drægtigheden efter parringen, uden at fødslen er påbegyndt.

    Katten har indimellem presseveer i mere end 2 timer, uden at en unge fødes.

    Katten har presseveer, som er vedholdende i mere end 5 minutter, uden at en unge fødes.

    Hvis en killing sidder fast i fødselskanalen.

    Hvis kattemoderen har ildelugtende udflåd.

    Hvis kattemoderen lader til at føle sig utilpas.

    Det er vanskeligt at forudsige den enkelte situation, hvis fødslen ikke forløber, som den skal. Kontakt hellere dyrlægen en gang for meget end for lidt, hvis du er i det mindste i tvivl.



  • #20   17. sep 2022 Jeg måtte lige på din profil, for dit sidste svar, fik mig til at tro du havde en racekat smiley men fakta er, at du ikke sådan lige kan finde en avlstestet hankat fra huskatte familien, det går normalt på bedste beskub, og kattene vælger selv.
    Den som avler racekatte, er meget opfindsomme for, at kunne have hankatte, et rum, en kælder eller et hankatte hus, hankatte stinker smiley så det er de færreste som vil og kan have fertile hankatte i huset, og mange som opdrætter har ikke hankatte selv, men køber sig til parringer, og går meget op i hvem de parre med og hor mange killinger der går til avl, og ved hvor de er, så der ikke bliver indavl, og de låner ikke hankat til krydsning med huskat, og jeg kender ingen steder hvor de har huskatte på den måde, det kan kun blive en hankat som du får testet for sygdomme, en som render ude, for der er ikke mange som tager en fertil huskatte dreng ind, og dem som er inde er kastrater.
    Jeg har selv 2 drenge, de er kastreret, da der ikke er mange drenge som går videre i alv, og dem som er bliver kun brugt i få år, da det er et stressende liv, og der må ikke være for mange killinger fra samme hankat, så de bliver kastreret, og nyder deres liv som kælekat.


  • #22   17. sep 2022 Enhver må avle alle de killinger, de vil (altså, det er jo ikke ulovligt). Og jeg ville ønske, at jeg bare kunne sige "go for it!" og juble af begejstring over hver eneste killing, der kom til verden. Men det kan jeg ikke eftersom der er alt, alt, alt, ALT for mange katte til overs - og her i år 2022 endda flere end nogensinde! Og lur mig, der kommer flere smiley

  • #23   17. sep 2022 Lis - Tanken var ikke at parre med en huskat, men med en racekat, mest så man er sikker på at alt er i orden, og de er sunde og raske.

    Janne.* - Tak for infoen, altid dejligt med gode råd og fif, selvom jeg har læst dem du skrev smiley Vidste faktisk ikke at de ikke havde moderfølelse, det er da noget at tænke over i hvert fald.

    Jette L Røde og Mitti - Som sagt så var tanken at finde en racekat. Det lyder virkelig ikke til at de hankatte har det særlig godt. Tænk at man kan behandle sine dyr sådan smiley Det gør ondt i dyre hjertet at høre sådan noget.

    Tinka - Forstår godt hvad du mener, der er alt for mange katte der bliver forladt og mange killinger der bliver dumpet fordi folk ikke kan få dem solgt. Det er desværre noget der sker selvom der er så mange som elsker de små kære dyr smiley

    Udover vil jeg lige sige at jeg har taget de ting i har skrevet til mig, og det at få killinger ikke er sat i sten. Det er en overvejelse, som jeg lige så stille kommer væk fra må jeg indrømme. Kan ikke klare tanken om at min søde Tessa’s killinger skulle møde sådan en skæbne, og ville aldrig gøre noget der ikke var godt for Tessa.
    Sterilisering er i hvert fald i tankerne og har undersøgt det nærmere, så jeg er klar hvis det bliver beslutningen smiley

    Tusind tak til jer alle sammen smiley


  • #24   17. sep 2022 Du får næppe ejeren af en god og testet racekat til at være enig i at det er en god idé at parre den med din blandingskat smiley

  • #25   17. sep 2022 Hippie med Indi-Bob - Som sagt så har jeg undersøgt tingene, og har snakket med 4 racekatte ejere, som er klar til en parring smiley

  • #26   17. sep 2022 Tessa: Jeg er ked af at måtte skuffe dig, men så er de ikke særlig ansvarlige ejere af racekatte eller også tænker de kun på penge. Ingen ansvarlig ejer af en racekat ville blande med en blandingskat for at lave blandingskillinger.

  • #27   17. sep 2022 Hippie - Du har ret til din mening, men synes det er meget dømmende især når du slet ikke ved hvem det er. Du kender dem ikke eller deres motiver/grunde, så synes ikke rigtig du kan kommentere på dem eller deres karakter. De er alle sammen meget ansvarlige og kærlige katte ejere, og går meget op i at de killinger deres hankatte får, får et godt og kærligt hjem.

  • #28   17. sep 2022 Men du skal måske tænke over, hvad der motiverer en ejer af en racekat til at bidrage til den stigende bestand af blandingskatte. Oftest er det pengene...

  • #29   17. sep 2022 Okay smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 152 Katte: 6 Emner: 164 Svar: 3.366
    #30   17. sep 2022 Snakker I om Racekatte MED stamtavle? For det er en rigtig opdrætter, der er mange der opfatter sig som opdrætter som ikke opdrætter med stamtavle og så ved man ikke om man køber en ren racekat, selv om personen siger at begge katte er renrace katte, smiley

  • #31   18. sep 2022 Janne.* - Dem jeg snakker om, har en af kattene stamtavle, de andre har ikke smiley Du har helt ret, de kan uden tvivl lyve om det

  • #32   18. sep 2022 Husk også at en hunkat i løbetid kan finde på at strinte over hele huset. Vi fik engang en hunkat som var 6 måneder da vi fik hende. Hun kom i løbetid en uge efter vi fik hende. Hold da op, det var vild og ikke særlig god oplevelse. Hun nærmest skreg konstant, ingen i huset fik sover, hun strintede på alt...gardiner, vægge, dør, møbler hele tiden. Efter en uge var vi godt møre og dyrlægen gik med til at sterilisere hende selvom hun stadig var i løbetid.
    Eneste grund til at hun ikke var blevet steriliseret hos os var at vi lige synes hun skulle finde sig til rette i sit nye hjem før vi fik det gjort.
    Efter denne oplevelse har jeg kun købt katte der er neutraliseret inden de flytter ind.


  • #33   18. sep 2022 De racekatte ejere må du gerne sende mig navnene på. Det er forbudt at låne sin racekat ud til ikke-registrerede hunkatte eller hunkatte af anden race. Det koster medlemsskab af foreningen og stamnavnet!!!! Katte uden stamtavler kan ikke være testet tilstrækkeligt, da man aldrig ved, hvilke racer de indeholder. Din huskat er forhåbentligt testet for hcm.

    Hunkatte larmer rigtig meget i løbetider især om natten. De kan gå i løb fra 5 måneder, og er man heldig, så ender hunkatten med en konstant løbetid, indtil hun parres. Husk katten skal holdes indendørs, også når den har født. Og en hunkat kan gå i løb få dage efter fødslen og glemme alt om sine killinger. Hunkatten bør være mindst et år gammel inden parring.

    Hunkatte i løbeid kan begynde at strinte eller markere territorium. At have fertile katte er langt fra bare sjov.

    Du skal have hunkatten testet for fiv, felv, Giardia og Tf som minimum. Og indkøbt en kravlegård til killingerne og en eller flere fødekasser. Sørg for hun får killingefoder i drægtigheden, og start killingerne op på baby mouse og kattebakker med ikke-klumpende kattegrus, når de er 3 uger.


  • #34   18. sep 2022 Kristina k - Det var da virkelig en dårlig oplevelse, ked af at i skulle igennem det, men tak for at dele din erfaring


    Susanne - Jeg vil helst ikke give nogen navne. Ligemeget om de er racekatte med stamtavle eller huskatte så er det deres ejers beslutning om de vil låne ud til avl. (I min mening)

    Jeg må indrømme jeg er blevet lidt forvirret. Hvis en hunkat i løbetid er så slem at man ikke får sovet og skal gå og tørre tis op konstant, hvad gør opdrættere så? Udover at lukke hunkatten inde i et rum helt alene, som jeg synes er dyreplageri, så kan jeg ikke se hvordan de kommer igennem det. Af hvad jeg har forstået så er hunkatten nærmest konstant i løbetid indtil hun bliver parret, der er i hvert fald ikke mange dage imellem løbetiderne. Hvis man så først parre sin hunkat når den er de 2 år, og hun kom i løbetid da hun var 6 måneder ca, så har de levet i det nærmest konstant i halvanden år, hvordan kan det overhovedet lade sig gøre!??


  • #35   18. sep 2022 # 23 "der er alt for mange katte der bliver forladt og mange killinger der bliver dumpet fordi folk ikke kan få dem solgt"

    Ja, det er forfærdeligt, at der findes så mange afstumpede mennesker. Dem kan man desværre ikke ændre på.
    Men man kan undlade at øge antallet af overskudskatte. Og nu hvor tiderne er, som de er, er der mere end nogensinde ekstra grund til at tænke sig om en ekstra gang, inden man medvirker til at sætte flere katte til verden.


    # 23 "Kan ikke klare tanken om at min søde Tessa’s killinger skulle møde sådan en skæbne, og ville aldrig gøre noget der ikke var godt for Tessa".

    Jeg har aldrig hørt nogen avlere (eller nogen der omplacerer voksne katte) sige andet, end at de har fundet gode hjem til dem. Men hvor pokker kommer så alle de svigtede katte fra?! :-S

    På KG har vi (tidligere) debatteret emner vedrørende avl og overskudskatte i årevis, og mange har ment, at det, dels med oplysning, dels med en evt. kattelov, nok skulle blive bedre med årene.
    Men nej. Det bliver IKKE bedre. Her i år 2022, (hvor enhver efterhånden må være oplyst om, at man kan neutralisere sine katte, og der i øvrigt ER kommet en kattelov), har internaterne været mere pressede end nogensinde pga. killingeboom.


  • #36   18. sep 2022 En anden ting i forbindelse med løbetid. Du nævnte tidligere, at Tessa var indekat, så jeg gætter på, at du bor i lejlighed (?) og så vil der også være naboer at tænke på. Ikke rimeligt, at naboer skal udsættes for at høre på helt og aldeles unødvendig larm.

    Eftersom du allerede har talt med flere om at låne/ leje hankat, tænker jeg, at du må være ret opsat på killinger. Må man spørge hvorfor, du gerne vil avle killinger?


  • #37   18. sep 2022 Jeg tror at du skal vide lidt om min blandingskat Freddie.. for han har fine aner - desværre.
    Freddies mormor var norsk skovkat. Jeg så hende og hun havde samme grå farve som Freddie. Hun var fertil og fik en killing - Freddies mor. Hun var også fertil og fandt sig en huskat - og det kom der 5 huskatte killinger ud af. Der er kun 2 ting han har fra skovkatten - højden og som 5 åring fik han konstateret HD. Det kunne have været meget værre, men hvis jeg lægger alle regninger sammen, så har han kostet en mindre formue.
    Det er en af de ting som avlskatte bliver testet for. Derfor: Hvis du absolut vil have killinger, så lad være med at lave blandingskatte. Så lad den dog forelske sig i en huskat.


  • #38   18. sep 2022 Tinka - Tak for svar smiley Ja jeg bor i lejlighed, og har naboerne med i overvejelsen. Jeg er ikke mega opsat på at få killinger, men hvis jeg skulle var det vigtigt for mig at det var en sund og rask hankat, derfor opsøgte jeg nogle hankatte ejere.

  • #39   19. sep 2022 Jeg har sofaen dækket til med vandtæt stof. Jep glæden ved at være opdrætter. Faktisk har jeg pt en hunkat i løbetid, og hun er endda kun ved at varme op.

    Vi opdrættere indretter os, så godt vi kan i forhold til de dyr, vi har. Her markeres der primært i aofa og i hundens kurve. Derfor har han mere end en, og de er vandtætte.

    Men vi har så til gengæld ikke mange gæster. Og vi bor heldigvis i eget hus.

    Når der skal komme gæster, vasker vi alt af inden. Glæden ved katte.

    Og jeg har som opdrætter valgt at give p-piller, så længe de er fertile, da en hunkat i konstant løb er mega synd.

    Konstant løbetid kan desuden også give underlivsinfektion.


  • #40   19. sep 2022 Jeg har faktisk lige fået steriliseret et par piger. En fik store fine kuld, men hun passende ikke killingerne, så de døde.

    Og den anden var udstationeret hos mig, men hvor jeg godt måtte få et kuld bagefter, hvis jeg ville. Det vil jeg så ikke. Hun gik i konstant løb på trods af p-piller, og hun tissede på mig i sengen om natten. Desuden var hun så højlydt, at hun holdt beboerne på kirkegården vågen hver nat. smiley Desuden var hun så stresset under fertilitet, at hun on/off mente, at en af mine andre katte skulle dø. Så jeg har i lang tid haft huset delt op i to/tre sektioner.

    Derfor ville jeg IKKE have killinger på hende!!!!

    Jeg har til gengæld købt mig en anden pige efter andre linjer og håber på killinger. Faktisk har jeg måtte neutralisere flere katte, inden de nogensinde fik killinger. Som ansvarlig opdrætter avler du ikke på hvad som helst. Nogle af disse katte var endda dyre importer. Glæden som opdrætter. smiley


  • #41   19. sep 2022 Susanne - Undskyld jeg siger det, men lyder absolut forfærdeligt at være opdrætter. Håber det er okay jeg spørger, men hvorfor er du egentlig opdrætter? I hvert fald når der er så mange ulemper (i min mening)
    Der er nok mange af jer der bliver glade for at høre at killinger er ude af billedet, og Tessa bliver steriliseret så snart pengene er der (forhåbentlig næste måned) smiley
    Jeg har besluttet at det bedste for Tessa ville være at sterilisere hende. Synes simpelthen det er for synd for hende at skulle igennem alt det stress og hormoner, det er killinger slet ikke værd. Tessa’s velbehag og trivsel kommer altid først smiley

    Har også tænkt meget efter alt det jeg nu har lært fra jer, om hvorfor sterilisering af kat ikke er gratis? I mit hoved burde det helt klart være det. Det ville hjælpe på alle de katte og killinger der lever på gaden, og mængden ville gå ned istedet for op. Udover ville alle de katte ikke gå igennem den hårde løbetid og hankatten ville ikke skulle igennem alle de hormoner og slåskampe hvis der ikke var nogen katte i løbetid.
    Synes virkelig det ville være det bedste man kunne gøre for kattene, det er jo ærlig talt helt forfærdeligt og tænke på alle de killinger der bliver født og bliver aflivet pga sygdom og så’n


  • #42   19. sep 2022 Jeg elsker at have killinger i huset. At arbejde for forbedre og bevare racen.

  • #43   19. sep 2022 Det forstår jeg godt, det er også hyggeligt med de små vidundere smiley

  • #44   19. sep 2022 Tessapigen, det er en af grundene til, at de fleste opdrættere neutralisere alle de killinger som ikke er nøje udvalgt til avl, så de ikke sender killinger ud af huset, som bare lige skal have x antal killinger.
    De killinger som udvælges til avl, skal både have sindet, helbredet og udseendet til det.
    Jeg har haft en dejlig bimse dreng som absolut havde udseendet, til udstilling, altså fin og racetypisk, men han havde ikke den rette psyke til det, derfor var jeg heldig at få ham som knapt 10 mdr gammel, det tager også tid før opdrætteren er 100% sikker.
    Det med hankatte, de går sjældent alene, det jeg har oplevet er hankattehus, hvor der gik en nuværende hankat og en ung kommende hankat sammen, men det kræver også, at de kan sammen, og jeg har også oplevet et opdelt, hvor de to drenge kunne vælge, at se hinanden eller ej, og begge med adgang til løbegård, den ene var så på skift mellem drengene.
    Få hankatte kan gå med flokken, hvis de ikke strinter , i korte perioder.
    Min DJ gik stadig med damerne, han viste ikke tegn på modenhed endnu, men straks han landede hos mig, var der en udvikling igang, ingen mødre til at holde ham nede, så 14 dage efter han var kommet, blev han neutraliseret, den eneste grund til, at det ikke var gjort, var at vi løb ind i jul og nytår, og andre private ting, så han landede hos mig 2 juledag, og ingen forventede at det gik sååå hurtigt med ham, de var knapt på størrelse med ærter og voksede til hasselnødder smiley på den korte tid, og blev ret voldsom og bestemmende over for den kastrat jeg allerede havde, han er den eneste kat jeg har haft som ikke var tidligt neutraliseret.


  • #45   19. sep 2022 Jeg har pt 3 fertile hankatte, der går sammen. De har to rum og to løbegårde, der står åbne til dagligt, men som vi kan lukke, når en af dem har en hunkat på besøg. Eller hvis vi en sjælden gang har en, der ikke kan med andre.

    Inde i det ene rum står der blandt andet en lænestol, så vi kan sidde og hygge med dem på skødet. Det elsker de. smiley


  • #46   19. sep 2022 Jeg vil rose dig for dit valg for Tessa.
    Du kommer ikke til at fortryde det smiley

    Gratis?
    Umuligt, for ingen arbejder gratis og der er kun os til at betale smiley


  • #47   23. sep 2022 Ja, jeg synes jo selvsagt, at det er en god beslutning. smiley
    Husk øremærke, når katten alligevel er i narkose. OG registrering i katteregistre (der er to).


  • #48   26. sep 2022 Jeg må også sige det er en fornuftig beslutning at få katten steriliseret! En kat i løbetid er frygtelig! Hvis du virkelig gerne vil prøve at have killinger kan du måske overveje at blive " killinge plejemor ", altså til hjemløse killinger med eller uden mor? Jeg tror der mangler frivillige til alle de killinger med og uden mødre på internaterne

Kommentér på:
Løbetid & drægtighed

Annonce