{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Mille - Aflivet 7/9-10 2004

6.093 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Blanding af racer Mille - Aflivet 7/9-10

Fødselsår:
2004
Temperament
Hun er noget af det roligste, det eneste tidspunkt der kommer en smule temperament frem, er når hun ser andre katte! De gange hun har været ude, har hun gerne ville sloges!
Tricks
Kan åbne døre og vinduer! Lidt trælst, men nøglen er jo heldigvis opfundet! :o)

Forstår også ordene spise og godbidder!
Stævner
Nej ikke endnu! Og heller ikke sikkert at hun kan, da hun er blanding af Norsk skovkat / Maine Coon og huskat. Har fået at vide at hun er for "fin" til at være med i katergorien huskat, men hører heller ikke under race!
Stamtavle
Nej, Mor mor haves! Det er Shiva! Og derved er Mille en blanding mellem Maine Coon / Skovkat og Huskat
Køn
Den skønneste lille hunmis!
Beskrivelse
Lille fin mis! Mad er godt! Noget at det bedste hun ved, er når hun få lov til at sove oven på en, helst i hovedet eller på halsen. Problemet ved dette er at hun spinder, så jorden næstent ryster - altså kan man ikke selv få noget søvn! Hvis hun ikke må sove på en (og har forsøgt gang på gang efter hun er blevet fjerner), går hun under sengen!

Det bedste i verden er når hun får en mus, eller noget legetøj der er fra et ægte dyr, og helst kanin! Også selvom hun er bange for kaninen herhjemme som er mindre end hende selv, men når han vender numsen til, kan hun godt li at daske lidt til ham med poten!

Elsker sin temperements fyldte mor Shiva, også selvom hun kan være ond overfor Mille - skal helst sidde i vindueskarmen hvis Shiva gør det, og sengen hvis Shiva gør det, men kommer Shiva for tæt på flygter hun gerne, da hun ellers risikerer et dask eller to. Min anden mis Rollo er hun til gengæld ikke på talefod med, de sloges gennem dørene. Men det lyder nu meget sjov!

Mille er sigtig dejlig og meget kærlig, er indekat som sin mor og Rolle, men vil altså meget gerne ud, derfor åbner hun selv døren til stuen, for at komme til et bestemt vindue i stuen, som hun åbner med enten hovedet eller fumler med poterne - mer meget morsomt ud når hun gør. For ikke længe siden, var hun smuttet ind i stuen da mig om min mor var på vej ud af døren, uden nogen opdagede det, hvilket resulterede i at vi kom hjem til en meget kold stue, med åben vindue, og en meget beskidt Mille - og så var der lige alle fodsporene over alt!

Mille har vi haft siden fødslen, og var meningen at vi ikke skulle beholde nogle, men vi kom aldrig af med hende, og så var hun så dejlig, og gik fint med Shiva, og fik bryst til hun var omkring ½ år. (Denne kærlighed til hinanden har de da stadigvæk, så længe de ikke kommer for tæt på hinanden)

Kælenavne: Mille missen, Tykkemis, Tyksak, Kæle mis(sen), Stinkie (hun lugter altid af høm høm - er vist ikke for god til at vaske sig bag til)


Mille er i dag den 7/9-10 blevet aflivet, da hun efter at have mistet sin mor Shiva(forsvandt 4/7-10) har været utrolig trist og har tabt sig lidt mere end 2,5 kilo og både rygsøgle og haleben var begyndt at stikke ud. Vi besluttede derfor at det ikke var et værdigt liv for hende, da hun samtidig kastede op dagligt. Da vi så kom til dyrlæge fortæller han at katte der tabr sig for hurtigt kan få det der hedder fedt lever og så virker leveren ikke optimalt længere og det gør at katten kaster op, og det derfor var det rigtige at gøre... Nøj hvor var det hårdt at sige farvel når man har stået og taget i mod den lille killing ved fødslen, og hjulpet hende til verden da hun ikke ville komme ud!

R.I.P. Mille - Du vil være meget savnet af alle! Du vil være husket for den du var inden alt gik galt og du blev syg!
Kommentér på:
Blanding af racer Mille - Aflivet 7/9-10
Annonce