{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ragdoll Salaya 2014

844 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Lea C
Kvinde | 30 år | Oprettet: 27. jul 2018


Ragdoll Salaya

Fødselsår:
2014
Temperament
Dejlig kat der elsker at være ved din side. Hun følger altid sine mennesker. Hun kommer med sit legetøj om natten og lægger det i sengen.
Hun svare altid når man taler til hende med et lille miau.
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Kastreret hun kat
Beskrivelse
Rød bicolor
Kommentér på:
Ragdoll Salaya
  •   20. sep 2020 Lea:

    Velkommen til dig og din kat


  •   20. sep 2020 Og her i huset bor der en huskat og tre Maine Coon. Coonernes stamtavler er i mappen med deres sundhedsbøger.

  •   20. sep 2020 Anne:
    Hvis 300kr er mange penge så smider man nok ikke 2000-3600kr for en kat. Det vil simpelthen ikke hænge sammen på nogen måde.

    Der ud over : hvis 300kr er mange penge for en, hvad skal stille op hvis katten skal til dyrlæge?

    Det hænger slet ikke sammen



  •   12. sep 2020 Hej Lea. Som fremtidig REG. opdrætter så vil du nok også finde ud af at det er et kæmpe stk. arbejde du skal lave for at fremme racen og for at dine til den tid killinge købere kan være sikker på at det er en testet/undersøgt killing som opfylder alle krav der stilles for at de kan få en sund og god killing. 9 ud af 10 af disse bybber avler udelukkende for pengenes skyld og tester/fremmer absolut ikke din race og dermed ødelægger racens ry.
    Derfor når folk skriver et racenavn men ikke stamnavn så er det 100% relevant spørgsmål - hvad er dens stamnavn - . Held og lykke med dit fremtidige avlsarbejde og lige et godt råd, anskaf dig en Mentor , det vil kunne sparre dig for en masse begynder vanskeligheder smiley


  •   11. sep 2020 Ej hej alle.
    Det super fint i vil diskuteres dette emne.
    Dog er det på min side.
    Nu står jeg altså ikke og sælger min elskede Salaya eller avler på hende.
    Så kan ikke se hvad det kommer nogen ved hvad hun har for stamtavle.
    Skal man finde sin stamtavle fram for at dele billeder af sin elskede kat på et katte forum? Det sys jeg er lidt underligt.
    Jeg har købt en anden ragdoll pige som jeg har tænkt at avle på og hun har jeg skrevet stamtavle navne på, på Instagram. Hvor man kan følge hende til hun bliver voksen.
    Det er mere for framtidige katte killing købere.
    Dog forstår jeg slet ikke hvorfor alle har skrevet SÅ meget på Salayas profil.
    Er vi ikke her for at hygge og se på andres katte og fortælle om vores? Dele vores sjove historier. ??
    Det var da hva jeg ville. ??


  •   11. sep 2020 Anne B. Citat. For at gøre et par gimper tilfreds omkring hvad de mener, er en rigtig racekat _- Læs her og gæt så hvem der er gimpen derefter. smiley --
    Husk, at racekatte har stamtavler - ellers er det ikke racekatte, men huskatte, jfr. afgørelse fra Forbrugerklagenævnet fra 3.11.2011 - sagsnr. 10/07007: "Da der ikke fandtes en stamtavle på katten, kunne den ikke anses for at være en ægte racekat. Forbrugeren var på denne baggrund berettiget til et afslag i købesummen."

    Stamtavlen skal leveres sammen med katten. Det kan dog forekomme, at stamtavlen ikke er klar på det tidspunkt, hvor katten er klar til at flytte hjemmefra. Opdrætteren kan så levere dokumentation fra sig klub på, at stamtavlen er søgt. Stamtavlen skal så omgående leveres til køber, så snart den er klar. ---- Hvis du stadig ikke forstår så læs denne udemærkede folder som er skrevet af DK. største sammenslutning af racekatteklubber. smiley -- http://www.felisdanica.dk/wp-content/uploads/2016/12/fdFolderPDF.pdf


  •   11. sep 2020 Anne:
    Ingen opdrættere sælger racekatte uden stamtavle.

    Og har man råd til at betale 7000 (eller 4000 for en blandingskat) så har man nok også råd til de 300 for tavlen.

    Jeg er ligeglad med om katten har en tavle. Men uden tavle er det ikke en racekat. smiley


  •   10. sep 2020 Og hvorfor garn skulle jeg gide og betale 300 kr. For at gøre et par gimper tilfreds omkring hvad de mener, er en rigtig racekat, og hvad der ikke er... Og for nogen, er de 300kr. En pæn sjat penge, så vil jeg hellere bruge de 300kr. På at min kat har det godt? Men som sagt, og heldigvis ved jeg mange følger mig på denne her : i dont care omkring hvad du mener er rigtigt og forkert, jeg købte en ragdoll kat, uden stamtavle, og så er det heldigvis ikke mit problem, at typer som dig, ikke mener det er en, det er det for mig smiley smiley

  •   10. sep 2020 Anne:
    En stamtavle SKAL følge katten. Og stamtavlen koster 300 kr at få lavet så den besparelse er ikke værd at snakke om.

    Vælger man at lave tavlefri avl så er det typisk på bekostning af sundhed da avlskattene ikke er testet for racetypiske sygdomme og du kan ikke se om det er en bror eller søster du parre med når de ikke har tavle.

    At du får fremvist en stamtavle betyder ikke at forældrene har stamtavle. Det kræver du tjekker chipnummeret på stamtavlen du får fremvist med chipnummeret i den pågældende kat der skulle være forældre. Derefter skal du genteste om den fremviste kat realt er forældrene til din kat.

    Og så er det vidst nemmere bare at betale de 300 tavlen koster. smiley


  •   10. sep 2020 Joh, meen nu er det ikke alle der har brug for at have stamtavlen med hjem, selvom man får tilbudt at købe den med smiley
    Jeg gad personligt ikke betale for det, og jeg mødte både mor og far, og så deres stamtavler, det kan godt være i påstår det ikke koster noget osv. Osv. Men der er jo så bare nogen, der vælger at tage penge for det, hvis de skal gøre det, da de kun ville have et kuld killinger, for hyggens skyld, og for selv at beholde en.. det gør den ikke mere eller mindre til en ren race, men at i er af den overbevisning, helt fint med mig, men jeg støtter ikke jeres tankegang smiley
    smiley


  •   10. sep 2020 Anne B. Ingen tvivl om katten ser dejlig ud, og jeg er sikker på at Lea elsker sin kat uanset hvad hun er, MEN KUN en stamtavle er bevis på hvad katten er kommet fra. At kalde en blandingskat for et racenavn svarer til at jeg køber et BMV skilt og sætter det på min Skoda og derfor påstår at den er en BMV og sætter den til som værende dette . En stamtavle er altså IKKE bare et stk. papir men en garanti for køber så de ved at det er renavlet racekat.

  •   10. sep 2020 Jah, der er jo nogen der skal se et stykke papir, før de tror på det rent faktisk er en ren race, men velkommen til den fine missepige smiley

  •   27. aug 2020 Ragdoll Hvad er hende stamnavn, hvorfor skriver du ikke ang. stamtavle ?? Eller er hun en blandingskat ??

  •   26. aug 2020 Velkommen

  •   26. aug 2020 Velkommen

  •   26. aug 2020 Velkommen

  •   26. aug 2020 Du har for lidt beskrivelse.
    Afvist


  •   26. aug 2020 Du mangler at tilføje stamtavle smiley

  •   26. aug 2020 Velkommen

  •   26. aug 2020 Velkommen

  •   26. aug 2020 Velkommen

Annonce