{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Liva Chérie 2010

1.353 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Liva Chérie

Fødselsår:
2010
Temperament
TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE STJÆLES OG BRUGES!
Copyright © 2010 - Der er ophavsret på billeder og tekst, vær venlig at respektere dette.


Her er lidt af hendes vægtforløb hos dyrlægen:
d. 2. august 2010 = 0,890 kg
d. 25. august 2010 = 1,600 kg
d. 29. september 2010 = 2,050 kg
d. 19. november 2010 = 2,800 kg


1. august:
Hun bliver kaldt Chérie herhjemme, men hendes fulde navn er Liva Chérie!
Liva betyder oprindeligt OLIVEN TRÆ, men det betyder også ordet "LIV" på dansk for mig, da hun har givet mig liv på ny på ny igen (da jeg har mistet Emil)!
Chérie betyder "KÆRE" på fransk, og min veninde (ejeren af katten) hedder det til mellemnavn. Det kunne ikke blive smukkere.
Chérie reagerer ikke på sit navn endnu, men kommer når man siger hun skal komme. Hun er en meget rolig og mild killing, og det er jeg ikke vant til, men jeg kan godt lide det.
Hun er dog meget legesyg, og hun elsker når man bruger tid på hende. Hun er ikke bange for Cleo, men Chérie har respekt for hende, og hun går ikke for tæt på den sure dame (Cleo), men Chérie ligger op til leg hele tiden. Chérie følger mig overalt i hjemmet, selv på toilettet skal hun sidde på skødet af mig. Når vi skal sove, sover hun på samme hovedpude som jeg. Hun miaver ikke, men siger bitte små "miv-lyde", når hun ikke kan finde mig. Når jeg så kalder på hende, tonser hun hen til mig af glæde.

19. november 2010
Hun er blevet meget fræk, og hun udfordrer Cleo mere og mere. De leger/slås/jagter hinanden tit, og afslutter dagen med et kærligt vask. Cleo vasker Chérie grundigt, og Chérie kæmper til sidst for at komme ud af babysitter Cleos arme. Chérie vil hellere lege og drille, og hun ligger meget op til leg.
Hun elsker at lege med vand, og man kan ikke tage i bad eller tage på toilettet, før hun sidder derinde under vasken, og venter på, at man hælder vand ud på gulvet med en vandkande. Hun kan som Emil (RIP) godt lide at lege med vandstrålen. Den skal fanges.. og denne leg kan hun godt lide at gøre igen og igen. Chérie er meget kærlig, og elsker at putte når vi sover. Hun er virkelig et nussehovede, og elsker at ælte puden/dynen før hun ligger sig.
Tricks
Stjæle menneskehjerter!
Løbe hurtigere en lynets hastighed.
Hente en bold når man kaster den.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Hun er ingen racekat, og skal ikke bruges i avl, og er hermed steriliseret!
Hun er 100 % kælekat!
Køn
Hun killing - Steriliseret
Beskrivelse
1. august 2010
Hendes mor er den smukkeste hunmis jeg har set. Hun var meget lille, og på størrelse med en killing på 16 uger. Jeg er bange for, at Chérie heller ikke bliver større. Hendes søskende var så søde og små. Jeg er helt vildt glad for hende allerede. Jeg fik hende d. 31. juni 2010!

2. august 2010
Hun har fået sin første behandling mod lopper, flåter, mider og orme. Om to uger skal hun vaccineres. Hun er på Specific killingefoder, og hun kan ikke så godt lide det.. hmm :-( Overvejer at skifte foder.

9. august 2010
Kære Chérie er nu på Royal Canin killingefoder :o) det synes hun meget meget meget godt om! Cleo bliver også helt misundelig og tigger ved siden af. Det hitter meget herhjemme..

d. 25. august 2010
Chérie er nu blevet vaccineret og fået øremide-kur :-) .. Nu må tiden vise om de forsvinder! Hun er i hvert fald blevet orme/loppe/luse-fri, og det er altid noget!

d. 29. september 2010 blev Chérie indleveret hos Ringsted Dyreklinik, hvor hun blev steriliseret, 2. gangs vaccineret og øretatoveret. Hun er hermed erklæret øremidefri!
Hun tog det meget pænt, og det første hun gjorde da hun kom hjem, var at slentre hen til madskålen, fordi hun var mega sulten (hun havde fastet). Vi hældte vand i hendes tørfoder, for at undgå hende "drukne" i vandskålen ved siden af (hun var jo lige vågnet fra narkosen).
Hun kan ikke forstå hvorfor hun ikke må lege og hoppe op på ting. Og hele natten har jeg sovet på gulvet sammen med hende, da hun er vant til at sove på sengen med mig.
Hendes motorik er først blevet bedre i dag. Det er noget helt andet at have en steriliseret kat, i forhold til at få sin hankat kastreret! Åhh de små stakler altså.. Men om 10 dage må hun godt gå uden kraven (som hun hader mere end noget andet), men den er heldigvis meget fleksibel, i forhold til den krave Cleo fik i plastik for 3 år siden.

28. oktober 2010
Chérie er ved at skifte tænder.

19. november 2010
Chérie er blevet MEGET stor, og hun vokser rigtig hurtigt. Hun er blevet mere glad for mad, men det skal helst være fra RC, ellers gider hun ikke at spise tørfoder. Vådfoder hitter, men det får hun 1-2 gange om ugen.
Kommentér på:
Huskat Liva Chérie
Annonce